logo


Σήμερα Δευτέρα 7 Νοεμβρίου στις 7 το βράδυ θα συνεδριάσει το Τοπικό Συμβούλιο Κρυονερίου με μοναδικό θέμα στην Ημερήσια Διάταξη την “Προέγκριση ή μη ίδρυσης καταστήματος παροχής υπηρεσιών υγειονομικού ενδιαφέροντος (κομμωτήριο) της κας Αlma Babe επί της Λεωφ. Κρυονερίου 57 στο Κρυονέρι”.

koinotitadrosias

Ενώ μεθαύριο Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Τοπικού της Δροσιάς, η οποία την προηγούμενη εβδομάδα είχε αναβληθεί λόγω έλλειψης απαρτίας. Από την Ημερήσια Διάταξη απουσιάζει το θέμα για την άρση ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης στο Ο.Τ. 103, που απεσύρθη για να διερευνηθεί περαιτέρω:
ΘΕΜΑ 1ο: Εγκριση σχεδίου μελέτης εγκατάστασης και λειτουργίας νέας σηματοδοτούμενης φωτεινής διάβασης πεζών επί της Λ. Δροσιάς-Σταμάτας.
ΘΕΜΑ 2ο: Παραχώρηση χώρου για την πραγματοποίηση της δράσης κοινωνικής αλληλεγγύης «ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ» στην Δ.Κ. Δροσιάς.
ΘΕΜΑ 3ο: Παραχώρηση χώρου για εγκατάσταση πάγκου για ψήσιμο καλαμποκιών στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης της Δ.Κ. Δροσιάς.