logo


Την προσεχή Δευτέρα 31 Οκτωβρίου (σ.σ. και μετά από ένα μήνα ανάπαυλας) στις 12 το μεσημέρι θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Διονύσου με 36 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη.

Ανάμεσά τους οι 9 εγκρίσεις πρακτικών από ισάριθμους διαγωνισμούς για προμήθειες και παροχή υπηρεσιών καθώς και η πληρωμή για την εκπόνηση οριστικής μελέτης του κτηρίου που παραχωρήθηκε από την ΚΕΔ στο Δήμο για τη στέγαση του ΕΠΑΛ.

Περιλαμβάνεται ακόμη η παροχή νομικής στήριξης στον Η. Υφαντή, τέως Αντιδήμαρχο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης με αρμοδιότητα και για τη διαχείριση αδέσποτων, ο οποίος, μαζί με τον προηγούμενο κτηνίατρο του Δήμου Χ. Κτενά, διώκεται μετά από μήνυση πολίτη που τραυματίστηκε από επίθεση αδέσποτου σκυλιού. Σύμφωνα με την εισήγηση του νομικού συμβούλου του Δήμου Γ. Βασιλείου, ο κ. Υφαντής διωκόμενος ποινικά για παράβαση στο πλαίσιο των καθηκόντων του, έχει κατά το νόμο το δικαίωμα να ζητήσει τη νομική υποστήριξη του δικηγόρου του Δήμου.

Προχωρεί, τέλος, η διαδικασία για τη μεταφορά του κλαδοφάγου από τη Ραπεντώσα του Διονύσου (μετά από διαμαρτυρίες περιοίκων και εντολή απομάκρυνσης εκ μέρους του Δασαρχείου) στη θέση Αχλαδούλα του Αγ. Στεφάνου, σε έκταση 11 στρεμμάτων. Η σχετική δημοπρασία ανέδειξε επικρατέστερο μειοδότη τον Γ. Μπερμπάντη, με μηνιαίο απαιτητό μίσθωμα 1750 ευρώ και διάρκεια μίσθωσης τα 6 χρόνια, αρχής γενομένης από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση πρακτικού της επιτροπής ∆ιαγωνισμού για την Μαγνητοφώνηση, Απομαγνητοφώνηση Πρακτικών ∆ημοτικού Συμβουλίου, Οικονομικής Επιτροπής – Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, Βιβλιοδεσίας Επίσημων πρακτικών και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση πρακτικού Νο2 της επιτροπής ∆ιαγωνισμού για την Προμήθεια Οικοδομικών Υλικών και Χρωμάτων και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση πρακτικού της επιτροπής ∆ιαγωνισμού για την Προμήθεια Υπηρεσιών Συντήρησης και Προμήθειας Η/Μ Εξοπλισμού Κτιρίων Συντήρηση και Επισκευή Καυστήρων, προμήθεια & Συντήρηση Κλιματιστικών Μηχανημάτων και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση πρακτικού πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια ειδών οδοσήμανσης» συνολικού προϋπολογισμού (23.975,40€) συμ/νου ΦΠΑ 24%.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση πρακτικού- κατακύρωση αποτελέσματος, πρόχειρου διαγωνισμού για την “Παροχή υπηρεσιών καθαριότητας- περιβάλλοντος (κοπή ψηλών δέντρων-αποκομιδή ογκωδών απορριμμάτων)” προϋπολογισμού δαπάνης 45.384,00 ευρώ συμπ/νου ΦΠΑ 24%.

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση πρακτικού της επιτροπής ∆ιαγωνισμού για την προμήθεια ασφάλτου και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση δαπανών παγίας προκαταβολής.

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση α) του Πρακτικού Νο.1 του Πρόχειρου ∆ιαγωνισμού για την «Συντήρηση και επισκευή αθλητικών εγκαταστάσεων ∆ημοτικής Κοινότητας Σταμάτας ∆ήμου ∆ιονύσου» ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 64.962,36€ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΦΠΑ 24% και β) της υπ’αριθμ 28884/12-10-2016 Γνωμοδότησης της Επιτροπής ∆ιαγωνισμού, επί των υπ’αριθμ 24920, 24946, 25000/14-9-2016, υποβληθεισών ενστάσεων των εταιρειών «ΠΑΠΑΝ∆ΡΕΟΥ ΦΩΤΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ Ε.∆.Ε», «ΜΠΟΡΑΣ ΘΕΟ∆ΩΡΟΣ», «ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ TERRAIN MON ΕΠΕ & ΜΟΣΧΟΒΙΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ» κατά του Πρακτικού Νο. 1 και τη συνέχιση της διαγωνιστικής διαδικασίας.

ΘΕΜΑ 9ο: Γνωμοδοτικά όργανα (επιτροπές διαγωνισμού και αξιολόγησης) σύναψης δημοσίων συμβάσεων προμηθειών και υπηρεσιών (Ν. 4412/8-8-2016).

ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης για τη συμμετοχή υπάλληλων σε σεμινάριο για την παρουσίαση των δημοσίων συμβάσεων των φορέων της Γενικής Κυβέρνησης σύμφωνα με τον Ν.4412/2016.

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση πρακτικού της επιτροπής ∆ιαγωνισμού για την «Προμήθεια Υπηρεσιών Συντήρησης Η/Μ Εγκαταστάσεων και Υγιεινής Κτιρίων ( Συντήρηση & Επισκευή Ανελκυστήρων, Εκκένωση Βόθρων Απεντόμωση – Μυοκτονία – Μικροβιοκτονία, Συντήρηση Φορητών Πυροσβεστικών Μέσων» ομάδα 2 ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΒΟΘΡΩΝ ∆ΗΜΟΤΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ, και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση πρακτικού για την «Προμήθεια Υδραυλικών Υλικών» και λήψη σχετικής απόφασης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεσης Πίστωσης για την Προμήθεια Υπηρεσίας ∆ιάγνωσης ∆ιαρροών.

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεσης Πίστωσης για την Προμήθεια Υπηρεσίας Ελέγχου Λειτουργικής Κατάστασης Οικιακών Υδρομετρητών.

ΘΕΜΑ 15ο: Συμπλήρωση της 303/2016 ΑΟΕ περί Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για την Πληρωμή Τελών ∆ιέλευσης Απορριμματοφόρων από Αττική Οδό.

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού ο.ε. 2016 σχετικά με την Επείγουσα Απευθείας Ανάθεση Χωματουργικών Εργασιών για την Αποκατάσταση Ζημιών από την Ισχυρή Βροχή και Πλημμύρα της Τρίτης 7 Ιουνίου 2016.

ΘΕΜΑ 17ο: Έγκριση Μελέτης, Όρων ∆ιακήρυξης και ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2016 για την «Προμήθεια Φαρμακευτικού Υλικού και Εμβολίων» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΘΕΜΑ 18ο: Έγκριση πρωτοκόλλου διαπίστωσης βλαβών, που προξενήθηκαν στο έργο: «Τοπικές επεμβάσεις για την απορροή ομβρίων στο ∆. ∆ιονύσου» από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 7ης Ιουνίου 2016 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3669/2008.

ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση των επικαιροποιημένων δικαιολογητικών του πρώτου μειοδότη για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης τμήματος οδού Εργασίας στη ∆.Κ. Αγ. Στεφάνου».

ΘΕΜΑ 20ό: Έγκριση ∆απάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 16.100,70€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%) για τη σύνταξη της μελέτης: «Eκπόνηση οριστικής μελέτης στο κτίριο που παραχωρήθηκε από την ΚΕ∆ για τη στέγαση του ΕΠΑΛ Κρυονερίου».

ΘΕΜΑ 21ο: Έγκριση πρωτοκόλλου διαπίστωσης βλαβών, που προξενήθηκαν στο έργο: «Κατασκευή τοίχων αντιστήριξης στο ∆ήμο ∆ιονύσου» από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της 7ης Ιουνίου 2016 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3669/2008.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΘΕΜΑ 22ο: ΠΡΟΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ KAI ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ Ο.Ε. 2014.

ΘΕΜΑ 23ο: Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού ∆ήμου Γ ́ τριμήνου οικονομικού έτους 2016.

ΘΕΜΑ 24ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2016.

ΘΕΜΑ 25ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την επιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντων στον ΛΑΖΑΡΟ ΜΑΝΩΛΗ, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 192/2016 Απόφαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου.

ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΘΕΜΑ 26ο: ΠΑΡΟΧΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΟΥ (ΑΝΤ/ΧΟΥ) ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ.

∆/ΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠ. ∆ΥΝΑΜΙΚΟΥ/ ΤΜ. ΑΝΘΡΩΠ. ∆ΥΝΑΜΙΚΟΥ

ΘΕΜΑ 27ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 480€ για συμμετοχή υπαλλήλων του τμήματος μισθοδοσίας του ∆ήμου σε Σεμινάριο που αφορά τις «ΝΕΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ & ΕΡΓΟ∆ΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ πάσης φύσεως προσωπικού ΟΤΑ, ΝΠ∆∆, ∆ημοσίου & ΝΠΙ∆».

ΘΕΜΑ 28ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 400€ για συμμετοχή υπαλλήλων της ∆ιεύθυνσης Ανθρώπινου ∆υναμικού & ∆ιοικητικής Μέριμνας του ∆ήμου σε Σεμινάριο που αφορά το Νέο Νόμο 4369/17/2/2016 για την Αξιολόγηση Υπαλ. & Επιλογής Προϊσταμένων.

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΕΟ∆ΟΜΙΑΣ
ΘΕΜΑ 29ο:
Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 272,80€ για την “συνδρομή πολεοδομικής νομοθεσίας”.

ΘΕΜΑ 30ό: Λήψη απόφασης περί άρσης αντιρρήσεων πράξης χαρακτηρισμού ∆ασαρχείου κατόπιν αιτήματος Κ.ΤΣΙΟΥΜΑ.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΘΕΜΑ 31ο: Έκθεση πεπραγμένων και απολογισμός διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου ∆ήμου ∆ιονύσου περιόδου 01/04/2016 – 30/09/2016.
ΘΕΜΑ 32ο: Έγκριση μελέτης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε 2016 για την προμήθεια τροφίμων για το κοινωνικό παντοπωλείο του ∆ήμου ∆ιονύσου και των όρων διακήρυξης.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ/ΤΜ. ΤΑΜ. ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
ΘΕΜΑ 33ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΙΟΥΝΙΟΥ 2016.

ΘΕΜΑ 34ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΙΟΥΛΙΟΥ 2016.

ΘΕΜΑ 35ο: Λήψη απόφασης περί εγκρίσεως λογαριασμού εσόδων-εξόδων μηνός ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ & ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ (ΑΝΤ/ΧΟΣ ΟΙΚ. ∆ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ)

ΘΕΜΑ 36ο: Έγκριση πρακτικών που αφορoύν την μίσθωση ακινήτου για την τοποθέτηση και λειτουργία μηχανήματος θρυμματισμού κλαδιών.