logo


Απορρίφθηκε από το Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της εντολής περί μετεγκατάστασης, ο Δήμαρχος Διονύσου στο ίδιο Ακυρωτικό Δικαστήριο δήλωσε εγγράφως πως έχει ζητήσει από την Κτ.Υπ. την άμεση και κατά προτεραιότητα διενέργεια ελέγχου στατικής επάρκειας, ενώ εκκρεμεί, και πάλι ενώπιον του ΣτΕ, η αίτηση ακύρωσης της απόφασης για τη μετεγκατάσταση του σχολείου.

Αυτές είναι συνοπτικά οι τελυεταίες εξελίξεις που αφορούν στο πρόβλημα που έχει προκύψει από τη μεταφορά 6 τάξεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Δροσιάς, από του Καργάκου, όπου συστεγάζονταν με το 3ο Δημοτικό Διονύσου τα τελευταία τρία χρόνια, στα παλιά κτήρια επί της οδού Αργυρουπόλεως.

Για τις κινήσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων- που αναλυτικά περιγράφονται σε σχετική ανακοίνωση- ώστε να αποτραπεί η μετεγκατάσταση των μαθητών μέχρι τουλάχιστον να επιβεβαιωθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι το παλιό σχολείο είναι απολύτως ασφαλές, αναμένεται να μιλήσει στη σημερινή (19/10) Γενική Συνέλευση του Συλλόγου το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο. Αξίζει να σημειωθεί εδώ πως σύμφωνα με πληροφορίες της Οδού Διονύσου, μέλη του επιχείρησαν χθες να μοιράσουν την ανακοίνωση αυτή στο σχολείο, συνάντησαν όμως την αντίδραση της Διευθύντριας:

dhmotikodrdhmotikodr1dhmotikodr2