logo


Σε ενημέρωση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προχώρησε χθες Τρίτη 18 Οκτωβρίου ο Σύλλογος Υπαλλήλων Δήμου Διονύσου, μετά και από την εμφάνιση χυδαίων και προσβλητικών σχολίων σε τοπικά blog, που επιτέθηκαν φραστικά στην Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου.

Σύμφωνα μάλιστα με τη σχετική ανακοίνωση αλλά και με πληροφορίες της Οδού Διονύσου, ο Σύλλογος σήμερα προτίθεται να καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά των “ανώνυμων συγγραφέων”, καθώς και καταγγελία στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση, μια που όπως φαίνεται, έγγραφα που αφορούν σε απολογίες συναδέλφων τους έχουν διαρρεύσει από άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες. Για τα φαινόμενα αυτά ο Σύλλογος αποδίδει “μεγάλη ηθική και πολιτική ευθύνη στη Διοίκηση γιατί με τη στάση της δίνει τροφή και αέρα σε κάθε κακόβουλο συγγραφέα”:

img_7057

Ζ. Σώκου: Να σταματήσει η πολιτική της κλειδαρότρυπας
Σε σχετικές δηλώσεις της στην Οδό Διονύσου η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ζ. Σώκου αποδίδει με τη σειρά της μεγάλη ευθύνη στη Δημοτική Αρχή, που “όσο δεν καταδικάζει και δεν αποκηρύσσει τέτοια φαινόμενα, τόσο αυτά γιγαντώνονται, πολύ περισσότερο που χτυπούν πολιτικούς αντιπάλους της. Θα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει αυτή η ροζ πολιτική, αυτή η πολιτική της κλειδαρότρυπας, που στόχο έχει εκείνους που διεκδικούν και παλεύουν με όποιο τρόπο μπορούν καλύτερα”.