logo


Την προσεχή Τρίτη 18 Οκτωβρίου στις 6.30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με 16 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Ανάμεσά τους δεν περιλαμβάνεται η συζήτηση για τους δασικούς χάρτες, αν και προς τούτο είχε δεσμευθεί ο Δήμαρχος στη συνάντηση των επικεφαλής των παρατάξεων στις 26 Σεπτεμβρίου. Δεν υπάρχει επιπλέον καμία νύξη για την ειδική συνεδρίαση, στην οποία πρέπει να γίνει ο ετήσιος απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής. Υπενθυμίζεται πως αυτός ο απολογισμός για το Δήμο Διονύσου, που αφορούσε στον πρώτο χρόνο θητείας της νέας Διοίκησης, είχε γίνει πέρυσι στα τέλη Σεπτεμβρίου, ενώ ο Κανονισμός Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου ορίζει πως η σχετική συνεδρίαση πραγματοποιείται μέχρι το τέλος Ιουνίου, διάταξη που πάντως καταστρατηγείται συστηματικά.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:
ΘΕΜΑ 1ο: Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 146/2016 Α.∆.Σ. ως προς το Σχέδιο σύναψης Συμφωνίας Συνεργασίας των ∆ήμων ∆ιονύσου και Κηφισιάς για την Ολοκληρωμένη Τοπική ∆ιαχείριση Στερεών Αποβλήτων.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση 1ου Α.Π.Ε. και 1ου Π.Κ.Τ.Μ.Ν.Ε. του έργου «Ανακατασκευή περιβάλλοντος χώρου και ενεργειακή αναβάθμιση ∆ημοτικού Σχολείου ∆ροσιάς».

ΘΕΜΑ 3ο: ∆ύο νέες παροχές 3Χ63Α στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη 29 και στο τέρμα της οδού Αρτέμιδος στη ∆ημοτική Ενότητα ∆ροσιάς.

ΘΕΜΑ 4ο: Eπιστροφή χρημάτων ως αχρεωστήτως καταβληθέντα.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση 2ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ-2015».

ΘΕΜΑ 6ο: Ανάθεση λόγω αποκλειστικού δικαιώματος της εργασίας για τη μετάπτωση δεδομένων και θέση σε λειτουργία των Μητρώων Παγίων, Αποθήκης και Συμβάσεων Αγαθών και Υπηρεσιών του ∆ήμου.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση της αριθ. 82/26-9-2016 απόφασης του ∆.Σ του Ν.Π.∆.∆. KOINΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙ∆ΕΙΑ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ Η ΕΣΤΙΑ με θέμα «Γ’ Αναμόρφωση προϋπολογισμού ο.ε 2016».

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση ∆ιενέργειας (Αναγκαιότητας) Προμηθειών και Παροχής Υπηρεσιών Έτους 2016.

ΘΕΜΑ 9ο: Ορισμός επιτροπών παραλαβής έργων του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 10ο: Χρονική παράταση Σύμβασης χωρίς υπέρβαση συμβατικού αντικειμένου για υπηρεσίες αποκομιδής ογκωδών απορριμμάτων.

ΘΕΜΑ 11ο: ∆ιαγραφές χρεώσεων βεβαιωτικών καταλόγων.

ΘΕΜΑ 12ο: Λήψη απόφασης για την παραχώρηση χρήσης του κτιρίου του βρεφονηπιακού σταθμού Κρυονερίου στο Ν.Π.∆.∆ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΠΑΙ∆ΕΙΑ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ ΚΟΙ.Π.Α.Π Η ΕΣΤΙΑ για την λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού.

ΘΕΜΑ 13ο: Χρονική παράταση Σύμβασης χωρίς υπέρβαση συμβατικού αντικειμένου για την προμήθεια Άλατος.

ΘΕΜΑ 14ο: Άδεια τοποθέτησης 5 λάβαρων για δημοσιοποίηση εκδήλωσης του Γυμνασίου- Λυκείου “ΩΘΗΣΗ” με στόχο την ενίσχυση των σκοπών του Οργανισμού “ΕΛΠΙ∆Α Σύλλογος των Φίλων Παιδιών με Καρκίνο”.

ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση (αναγκαιότητα) προμήθειας τροφίμων παντοπωλείου, νωπών οπωρολαχανικών & κρεάτων, αρτοποιείου, ειδών ατομικής υγιεινής και οικιακού καθαρισμού για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ∆ήμου ∆ιονύσου καθώς και για το ΝΠ∆∆ με την επωνυμία «Κοινωνική Προστασία Αλληλεγγύη και Παιδεία ∆ήμου ∆ιονύσου «Η ΕΣΤΙΑ» για το χρονικό διάστημα 2016-2017.

ΘΕΜΑ 16ο: Χρονική παράταση σύμβασης χωρίς υπέρβαση συμβατικού αντικειμένου για την προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού, ομάδα Γ: Στύλοι & Φωτιστικά.