logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, παρέθεσε την Κυριακή 9 Οκτωβρίου δείπνο, προς τιμή των αθλητών Beach Handball, του τεχνικού επιτελείου και των μελών της διοίκησης του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ. Επιβράβευση για την επιτυχημένη πορεία και ταυτόχρονη πρόκριση της γυναικείας και αντρικής ομάδας του συλλόγου στο Final-4 του φετινού 17ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Beach Handball που σφραγίστηκε με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου της γυναικείας ομάδας.

%ce%bf%ce%bc%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b7

Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης, Μάριος Λουκάτος, ο επικεφαλής του τεχνικού τμήματος Κώστας Κότσιρας και ο προπονητής των ομάδων Beach Handball Γιάννης Χήνος δέχθηκαν μαζί με τους αθλητές τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Διονύσου για την επιτυχία του συλλόγου που είχε ως αποτέλεσμα την προβολή της περιοχής της Ανατολικής Αττικής σε όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Ζαμάνης αφού ενημερώθηκε για την ιστορία του τοπικού συλλόγου, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στο έργο του Α.Ο Άνοιξης για ανάπτυξη του Χάντμπολ στην περιοχή και εξέφρασε την πρόθεσή του να κατασκευαστεί σύντομα στο Δήμο Διονύσου γήπεδο Beach Handball στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σταμάτας για αξιοποίησή του από τον τοπικό σύλλογο.

raw-2

Στη συνάντηση, τιμώντας των Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ, παρευρέθηκε σύσσωμο το προεδρείο της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος (ΟΧΕ) προεξέχοντος του Προέδρου της ΟΧΕ Κώστα Γκαντή, συνοδευόμενου από τον Γεν. Γραμματέα Κώστα Σταματιάδη και τον Α΄ Αντιπρόεδρο Στέφανο Σταμούλη. Εκεί δόθηκε η δυνατότητα για εκτενή συζήτηση σχετικά με τις πρωτοβουλίες που παίρνει ο Δήμος για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου. Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χάντμπολ κ. Γκαντής έθεσε το θέμα, που απασχολεί την ομοσπονδία για την ανάγκη να βρει το άθλημα στέγη σε ένα μεγάλο γήπεδο της Αθήνας, στέγη που θα αφορά τόσο τις Εθνικές ομάδες, όσο και θα διευκολύνει τα σωματεία, με δεδομένο ότι στην Αττική υπάρχει οξύτατο γηπεδικό πρόβλημα.

Από κοινού οι δύο πλευρές συζήτησαν διεξοδικά τις προϋποθέσεις και τις πιθανότητες κατασκευής ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Άνοιξη με την συνεργασία Δήμου Διονύσου, Ομοσπονδίας Χάντμπολ και Περιφέρειας Αττικής, συνομολογώντας αμφότεροι τα θετικά αποτελέσματα που θα έχει ένα τέτοιο έργο τόσο στο άθλημα της χειροσφαίρισης όσο και στην ανάπτυξη της περιοχής.

Στο τέλος της βραδιάς ο κ. Λουκάτος εκ μέρους του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ και των αθλητών, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Διονύσου Διονύση Ζαμάνη για την τιμή που τους έκανε, εξέφρασε την πεποίθηση για αμέριστη συμπαράσταση και αρωγή από πλευράς δήμου στην προσπάθεια ανάπτυξης του Χάντμπολ και του Beach Handball στην περιοχή και προσέφερε στον κ. Δήμαρχο μια εμφάνιση της ομάδας με τις υπογραφές όλων των αθλητών.