logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016 ξεκινούν οι εξωσχολικές δραστηριότητες. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και συνεχίζονται είτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Συλλόγου, είτε στο σχολείο. Μέλη του Δ.Σ. θα βρίσκονται στο χώρο του σχολείου και το Σάββατο 1/10/2016 από τις 10.00 έως τις 14.00,  που ξεκινούν οι δραστηριότητες, προκειμένου να σας ενημερώσουν και να παρέχουν διευκρινίσεις.
Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων στον παρακάτω σύνδεσμο και σε ενημερωτικό φυλλάδιο που θα μοιραστεί στα παιδιά αύριο.
http://www.syllogosgoneon.gr/drasteriotetes-…/drastiriotites

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που δίδονται από την ιστοσελίδα του Συλλόγου, “Ο Σύλλογος Γονέων, στα πλαίσια του επιμορφωτικού του σκοπού και της αλληλεγγύης απέναντι σε γονείς και μαθητές, διοργανώνει και φέτος τμήματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, στο Δημοτικό Σχολείο της Άνοιξης. Τα τμήματα θα λειτουργήσουν από 1η Οκτωβρίου μέχρι τέλος Μαΐου, υπό την αιγίδα του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Άνοιξης και δεν αποκλείονται μαθητές με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, σύμφωνα με τα όσα ορίζονται από τη νομοθεσία.
Η καταβολή της συνδρομής είναι προαιρετική και μπορεί να γίνει εφάπαξ ή σε δόσεις για 8 μήνες, με έκπτωση για τη δεύτερη δραστηριότητα ή το δεύτερο, τρίτο κ.τ.λ. παιδί. Να σημειωθεί ότι ο ελάχιστος αριθμός  για την πραγματοποίηση της δραστηριότητας είναι 10 παιδιά ανά τμήμα».

Οι δραστηριότητες που προγραμματίζονται για φέτος είναι Καράτε, Παραδοσιακοί χοροί, Πινγκ πονγκ, Ζωγραφική – κατασκευές, Θέατρο, Σκάκι, Χορωδία, Μαθαίνω Πληροφορική δίχως υπολογιστή και Ρομποτική. Οι συνδρομές για τα παραπάνω κυμαίνονται από 5-15 ευρώ το μήνα.

Παράλληλα για τους γονείς θα λειτουργούν προγράμματα πινγκ πονγκ, taebo, ποδόσφαιρο 5χ5, μπάσκετ και χορωδία.

Συνεχίζεται, τέλος, η ιππασία και η κολύμβηση σε συνεργασία με το Aqua Life και τον Ιππικό Όμιλο Εκάλης.