logo


Με τις υπογραφές 27 κατοίκων επί της Λ. Δημοκρατίας στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου έρχεται στο Δημοτικό Συμβούλιο (12/9) το θέμα του δικτύου ύδρευσης στην περιοχή που, σύμφωνα με τα στοιχεία που επικαλούνται, τους ταλαιπωρεί τα τελευταία δυο τουλάχιστον χρόνια.

aithsh

Στην επιστολή τους, που απευθύνεται στο Δήμαρχο και στους συναρμόδιους Αντιδημάρχους Περιβάλλοντος και Τεχνικών Υποδομών, υπογραμμίζουν πως εδώ και δυο χρόνια παρατηρούνται διακοπές και μεγάλες διαρροές νερού, ως αποτέλεσμα συχνών φθορών στο νέο αγωγό ύδρευσης μπροστά από τα σπίτια τους. Η αποκατάσταση των προβλημάτων, συνεχίζουν οι κάτοικοι, αποδεικνυόταν προσωρινή, ενώ το τελευταίο διάστημα συνεργείο του Δήμου συνέδεσε αρκετές κατοικίες της περιοχής με τον παλιό αγωγό της Ροδόπολης, χωρίς όμως σχετική ενημέρωση, αλλά και χωρίς μελέτη ή κεντρικό σχεδιασμό. Τρεις ημέρες αργότερα ο νέος αγωγός έσπασε και πάλι λίγο παραπάνω.

Οι κάτοικοι επισημαίνουν πως η επανασύνδεσή τους με τον παλιό αγωγό αποτελεί υποβάθμιση και ζητούν ενημέρωση για τις αιτίες που ένα νέο έργο, που οι ίδιοι πλήρωσαν ως ανταποδοτικό, παρουσίασε τόσα προβλήματα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα, αναζήτηση ευθυνών από τους υπαιτίους, καθώς και λύση του προβλήματος από κατάλληλο μηχανικό.