logo


Το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ προχώρησε σε μια μεγάλη συνεργασία από τη νέα αγωνιστική χρονιά 2016-17 με το δίκτυο των σχολών της ARSENAL SOCCERSCHOOLSSOCCERSCHOOLS προκειμένου να δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες προπόνησης παιδιών ηλικίας 4-16 ετών με ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκγύμνασης και παρακολούθησης των νέων αθλητών.

arsenal

H σχολή ποδοσφαίρου του Διονύσου θα έχει μια ομάδα προπονητών που είναι δάσκαλοι-παιδαγωγοί και έχουν βασική τους φιλοσοφία την σωστή διαπαιδαγώγηση των παιδιών και την κοινωνικοποίηση τους  μέσα από το παιχνίδι.  Η ίδια ομάδα προπονητών έχει χτίσει μια πολύ επιτυχημένη και ταλαντούχα σχολή ποδοσφαίρου στις Αφίδνες από το 2006 και ευελπιστεί με αυτή τη συνεργασία να διευρύνει το μέγεθος και την δυναμική της σχολής του Διονύσου.

Έτσι σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό και τον ‘ΘΕΣΠΙΣ’ οργανώνει το ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ μια ημερίδα για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων της περιοχής με στόχο την αξιολόγηση των ποδοσφαιρικών τους δεξιοτήτων και της ποδοσφαιρικής τους σκέψης και ευφυίας. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει τουρνουά ποδοσφαίρου.

Το πρόγραμμα της ημερίδας:
ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
9.30 Συγκέντρωση μαθητών α’, β’, γ’ δημοτικού
10.30 Αγώνες μεταξύ των δημοτικών σχολείων
11.00 Λήξη ημερίδας α’, β’, γ’ δημοτικού
————————————————————————-
11.00 Συγκέντρωση μαθητών δ’, ε’, στ’ δημοτικού
11.30 Αγώνες μεταξύ των δημοτικών σχολείων
12.30 Λήξη ημερίδας δ’, ε’, στ’ δημοτικού

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Yπεύθυνοι διοργάνωσης Ιγγλεζάκης Βασίλης 6947-775174
Θώδης Ιωάννης 6977-747000