logo


Με 4 θέματα, σχετικά με εργασίες συντήρησης στα Δημοτικά Σχολεία της πόλης, πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θα συνεδριάσει στην Άνοιξη την προσεχή Τετάρτη 31 Αυγούστου η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης:

ΘΕΜΑ 1: Έγκριση δαπάνης για εργασίες επισκευής και συντήρησης για τον καλλωπισμό εξωτερικά των σχολικών κτηρίων.
ΘΕΜΑ 2: Έγκριση δαπάνης, για τις εργασίες τοποθέτησης επισκευής και συντήρησης τάπητα στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγ. Στεφάνου, πριν την έναρξη του Σχολικού έτους 2016- 2017, μετά από αίτημα της Διευθύντριας ΑΠ 731/25-8-2016.
ΘΕΜΑ 3: Λήψη απόφασης για την αποδοχή δωρεάς για την θερμοπρόσοψη στο βορεινό τοίχο του 1ου Νηπιαγωγείου Κρυονερίου και έγκριση δαπάνης συνολικού ποσού ύψους έως 550 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, για την τοποθέτηση της θερμοπρόσοψης.
Θέμα 4: Λήψη απόφασης για την αποδοχή δωρεάς από τα λατομεία Μαρμάρου Διονύσου Πεντέλης ΑΒΕΕ, ποσού 3.000 ευρώ, για την επισκευή και συντήρηση του προαυλίου χώρου των 1.780 τμ, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Δ.Κ. Διονύσου και έγκριση υπολοίπου ποσού απο την Σχολική Επιτροπή ύψους 4.500 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, για την ολοκλήρωση των εργασιών.