logo


Την προσεχή Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 12:00 το μεσημέρι θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με 32 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, εκ των οποίων τα 20 επανέρχονται προς συζήτηση, μια που η προηγούμενη συνεδρίαση της Επιτροπής, την Τρίτη 9 Αυγούστου, είχε αναβληθεί λόγω έλλειψης απαρτίας:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση πρακτικών για την «Προμήθεια Μικροαναλωσίμων Ανταλλακτικών
Μεταφορικών Μέσων» και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 2ο: 1) Έγκριση πρακτικού του πρόχειρου επαναληπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια συστήματος τήρησης αντιγράφων ασφαλείας (BACKUP)», προϋπολογισμού 12.195,12€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 2) Συνέχιση της διαδικασίας με απ’ ευθείας ανάθεση από το ∆ημοτικό συμβούλιο για την ανάδειξη αναδόχου για την «Προμήθεια συστήματος τήρησης αντιγράφων ασφαλείας (BACKUP)», προϋπολογισμού 12.195,12€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ με την ίδια μελέτη.

ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση πρακτικών ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια αυτοκινήτων, συνολικού προϋπολογισμού 94.587,00€.

ΘΕΜΑ 4ο: 1) Έγκριση πρακτικού του πρόχειρου επαναληπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ειδών Πολιτικής Προστασίας», προϋπολογισμού 16.229,40€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 2) Συνέχιση της διαδικασίας με απ’ ευθείας ανάθεση από το ∆ημοτικό συμβούλιο για την ανάδειξη αναδόχου για την «Προμήθεια ειδών Πολιτικής Προστασίας», προϋπολογισμού 16.229,40€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ με την ίδια μελέτη.

ΘΕΜΑ 5ο: Λήψη απόφασης επί της αριθ.5, θέμα 7ο απόφασης της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν.3463/2006.

ΘΕΜΑ 6ο: Λήψη απόφασης για απευθείας ανάθεση των εργασιών παρακολούθησης των συστημάτων ασφαλείας των δημοτικών κτιρίων.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση Πρακτικών της Επιτροπής ∆ιαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών «Στείρωση και εμβολιασμός αδέσποτων ζώων» και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 8ο: Αποδέσμευση πίστωσης από Κ.Α. των εξόδων ο.ε 2016 για την προμήθεια ανταλλακτικών και τη συντήρηση – επισκευή οχημάτων.

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση πρακτικού ηλεκτρονικού διεθνούς δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού για την προμήθεια καυσίμων κίνησης– θέρμανσης και λιπαντικών για τις ανάγκες του ∆ήμου ∆ιονύσου και των νομικών προσώπων αυτού για το έτος 2016-2017 και λήψη σχετικής απόφασης.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση Συμπληρωματικής ∆απάνης και ∆ιάθεσης Πίστωσης για την Προμήθεια Υπηρεσιών Επισκευής Οχημάτων του ∆ήμου.

ΘΕΜΑ 11ο: Επείγουσα Απευθείας Ανάθεση, Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης για την Προμήθεια Προκάτ Τσιμεντένιων Τεμαχίων για την Κατασκευή Γέφυρας στο Ρέμα της Κούριζας λόγω της Φυσικής Καταστροφής (Ισχυρή Βροχή και Πλημύρα) της Τρίτης 7 Ιουνίου 2016.

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για την Καταβολή Παραβόλων ΚΤΕΟ.

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2016 για την «Προμήθεια Ειδών Οδοσήμανσης» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2016 για την ανάθεση της «Προμήθειας Οικοδομικών Υλικών και Χρωμάτων» του ∆ήμου ∆ιονύσου».

ΘΕΜΑ 15ο: «Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2016 για την ανάθεση «Προμήθεια Ασφάλτου» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2016 για την ανάθεση της προμήθειας «Υπηρεσίες Συντήρησης και Προμήθειας Η/Μ Εξοπλισμού Κτιρίων» του ∆ήμου ∆ιονύσου».

ΘΕΜΑ 17ο: Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2016 για την ανάθεση «Προμήθεια Οστεοθυρίδων και Οστεοφυλακίων» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 18ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2016 για την «Προμήθεια και Εγκατάσταση Πινακίδων ∆ημοτικών Κτιρίων και Εγκαταστάσεων» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση Μελέτης, Όρων ∆ιακήρυξης και ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2016 για την «Προμήθεια σειρήνων συναγερμού Πολιτικής Άμυνας» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 20ό: Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2016 για την ανάθεση «Προμήθεια Σετ Σκακιού» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 21ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για την «Προμήθεια Καρτών Κινητής Τηλεφωνίας για τους Αυτοματισμούς ∆εξαμενών και Αντλιοστασίων του ∆ήμου».

ΘΕΜΑ 22ο: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης Προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2016 για την «Προμήθεια Υπηρεσίας Μηχανολόγου Μηχανικού για Έκδοση Πινακίδων Κυκλοφορίας Μηχανημάτων Έργου» και Αποδέσμευση προηγούμενης σχετικής Πίστωσης από Κ.Α. των Εξόδων ο.ε. 2016.

ΘΕΜΑ 23ο: Επείγουσα Απευθείας Ανάθεση, Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης για την Προμήθεια Προκάτ Τσιμεντένιων Τεμαχίων για την Κατασκευή Προκάτ Γέφυρας στη Θέση στο Τέρμα της Οδού Πλάτωνος στο Ρέμα Βρυσάκι λόγω της Φυσικής Καταστροφής (Ισχυρή Βροχή και Πλημύρα) της Τρίτης 7 Ιουνίου 2016.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΘΕΜΑ 24ο: Αποδέσμευση πιστώσεων που αφορούν παραγραφές οφειλών ∆ήμου, έτους 2010, λόγω παρέλευσης 5ετίας.

ΘΕΜΑ 25ο: Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού ∆ήμου Β ́ τριμήνου οικονομικού έτους 2016.

ΘΕΜΑ 26ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού Εντάλματος προπληρωμής και έγκριση απόδοσης λογαριασμού (Μπακαφούκα Ανδριανή Μιράντα).

ΘΕΜΑ 27ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού οικ. έτους 2016.

ΘΕΜΑ 28ο: Απαλλαγή υπολόγων χρηματικών ενταλμάτων προπληρωμής για την ανανέωση δικαιολογητικών οδηγών του ∆ήμου (έκδοση κάρτας ηλεκτρονικού ταχογράφου και πιστοποιητικού επαγγελματικής ικανότητας (ΠΕΙ)) και έγκριση απόδοσης λογαριασμών.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΘΕΜΑ 29ο: A) “Έγκριση προμήθειας και τοποθέτησης- αντικατάστασης δαπέδου του κλειστού γυμναστηρίου Γυμνασίου -Λυκείου Αγίου Στεφάνου του ∆ήμου μας” Β) διάθεση πίστωσης Γ) έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της προμήθειας όπως αυτή έχουν στην με αριθμό 13/16 Μελέτη που συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία, και ∆) έγκριση των επισυναπτόμενων όρων πρόχειρου διαγωνισμού.
∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΕΟ∆ΟΜΙΑΣ

ΘΕΜΑ 30ό: Έγκριση δαπάνης – διάθεση πίστωσης ύψους € 23.932,00 για την εργασία: «Εκτέλεση εργασιών αποκατάσταση ζημιών στο κτίριο της Υπηρεσίας ∆όμησης λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και πλημμύρας».

ΘΕΜΑ 31o: Έγκριση δαπάνης – διάθεση πίστωσης για υπηρεσία και προμήθεια:
1. «Μεταφορά εν γένει» ύψους 18.000,00 ευρώ.
2. «Προμήθεια ραφιών τύπου dexion για αρχείο Πολεοδομίας» ύψους 20.088,00 ευρώ.

ΤΜ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ∆ΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
ΘΕΜΑ 32ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για τις συνδρομές στις υπηρεσίες ∆ΗΜΟΣΝΕΤ και ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.