logo


Την Τρίτη 9 Αυγούστου στις 9 το πρωί θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με 21 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, στην πλειονότητά τους διαδικαστικά και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση πρακτικών για την «Προμήθεια Μικροαναλωσίμων Ανταλλακτικών
Μεταφορικών Μέσων» και λήψη σχετικής απόφασης.
ΘΕΜΑ 2ο: 1) Έγκριση πρακτικού του πρόχειρου επαναληπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια συστήματος τήρησης αντιγράφων ασφαλείας (BACKUP)», προϋπολογισμού 12.195,12€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 2) Συνέχιση της διαδικασίας με απ’ ευθείας ανάθεση από το ∆ημοτικό συμβούλιο για την ανάδειξη αναδόχου για την «Προμήθεια συστήματος τήρησης αντιγράφων ασφαλείας (BACKUP)», προϋπολογισμού 12.195,12€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ με την ίδια μελέτη.
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση πρακτικών ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια αυτοκινήτων, συνολικού προϋπολογισμού 94.587,00€.
ΘΕΜΑ 4ο: 1) Έγκριση πρακτικού του πρόχειρου επαναληπτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια ειδών Πολιτικής Προστασίας», προϋπολογισμού 16.229,40€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 2) Συνέχιση της διαδικασίας με απ’ ευθείας ανάθεση από το ∆ημοτικό συμβούλιο για την ανάδειξη αναδόχου για την «Προμήθεια ειδών Πολιτικής Προστασίας», προϋπολογισμού 16.229,40€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ με την ίδια μελέτη».
ΘΕΜΑ 5ο: Λήψη απόφασης επί της αριθ.5, θέμα 7ο απόφασης της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 του Ν.3463/2006.
ΘΕΜΑ 6ο: Λήψη απόφασης για απευθείας ανάθεση των εργασιών παρακολούθησης των συστημάτων ασφαλείας των δημοτικών κτιρίων.
ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση Πρακτικών της Επιτροπής ∆ιαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών «Στείρωση και εμβολιασμός αδέσποτων ζώων» και λήψη σχετικής απόφασης.
ΘΕΜΑ 8ο: Αποδέσμευση πίστωσης από Κ.Α. των εξόδων ο.ε 2016 για την προμήθεια ανταλλακτικών και τη συντήρηση – επισκευή οχημάτων.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση Συμπληρωματικής ∆απάνης και ∆ιάθεσης Πίστωσης για την Προμήθεια Υπηρεσιών Επισκευής Οχημάτων του ∆ήμου.
ΘΕΜΑ 10ο: Επείγουσα Απευθείας Ανάθεση Προμήθειας Προκάτ Τσιμεντένιων Τεμαχίων για την Κατασκευή Γέφυρας στο Ρέμα της Κούριζας λόγω της Φυσικής Καταστροφής (Ισχυρή Βροχή και Πλημμύρα) της Τρίτης 7 Ιουνίου 2016.
ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση Έκδοσης Χρηματικού Εντάλματος Προπληρωμής για την Καταβολή Παραβόλων ΚΤΕΟ.
ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2016 για την «Προμήθεια Ειδών Οδοσήμανσης» του ∆ήμου ∆ιονύσου.
ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2016 για την ανάθεση της «Προμήθειας Οικοδομικών Υλικών και Χρωμάτων» του ∆ήμου ∆ιονύσου.
ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2016 για την ανάθεση «Προμήθεια Ασφάλτου» του ∆ήμου ∆ιονύσου.
ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2016 για την ανάθεση της προμήθειας «Υπηρεσίες Συντήρησης και Προμήθειας Η/Μ Εξοπλισμού Κτιρίων» του ∆ήμου ∆ιονύσου.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΘΕΜΑ 16ο: Αποδέσμευση πιστώσεων που αφορούν παραγραφές οφειλών ∆ήμου, έτους 2010, λόγω παρέλευσης 5ετίας.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΘΕΜΑ 18ο: A) Έγκριση προμήθειας και τοποθέτησης- αντικατάστασης δαπέδου του κλειστού γυμναστηρίου Γυμνασίου -Λυκείου Αγίου Στεφάνου του ∆ήμου μας Β) διάθεση πίστωσης Γ) έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της προμήθειας όπως αυτές έχουν στην με αριθμό 13/16 Μελέτη που συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία, και ∆) έγκριση των επισυναπτόμενων όρων πρόχειρου διαγωνισμού.

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΕΟ∆ΟΜΙΑΣ
ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση δαπάνης – διάθεση πίστωσης ύψους € 23.932,00 για την εργασία: «Εκτέλεση εργασιών αποκατάσταση ζημιών στο κτίριο της Υπηρεσίας ∆όμησης λόγω της ισχυρής βροχόπτωσης και πλημμύρας».
ΘΕΜΑ 17ο: Έκθεση αποτελεσμάτων εκτέλεσης προϋπολογισμού ∆ήμου Β’ τριμήνου οικονομικού έτους 2016.

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΘΕΜΑ 20ό: Έγκριση του αποτελέσματος του διαγωνισμού για την ανάθεση της υπηρεσίας: «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ∆ΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ Υ∆ΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ∆.Κ. ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ∆ΙΟΝΥΣΟΥ, ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, ΡΟ∆ΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ».
ΤΜ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ∆ΙΑΦΑΝΕΙΑΣ
ΘΕΜΑ 21ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης, για τις συνδρομές στις υπηρεσίες ∆ΗΜΟΣΝΕΤ και ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.