logo


Με τα 19 θέματα της αρχικής Ημερήσιας Διάταξης θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 8 Αυγούστου στις 7 το βράδυ η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Πρόκειται για την τρίτη- μετά τις δυο αναβολές λόγω έλλειψης απαρτίας- συνεδρίαση, για την οποία αρκεί η παρουσία του 1/3 του συνολικού αριθμού των 41 δημοτικών συμβούλων, δηλαδή των 14 από αυτούς. Αξίζει να σημειωθεί πως και η δεύτερη απόπειρα συνεδρίασης, την περασμένη Τρίτη 2 Αυγούστου, έπεσε και πάλι στο κενό, μια που προσήλθαν 15 περίπου δημοτικοί σύμβουλοι- ακόμη λιγότεροι από όσους ανταποκρίθηκαν στην πρώτη πρόσκληση στις 28 Ιουλίου.

Η Ημερήσια Διάταξη για την προσεχή Δευτέρα έχει ως εξής:

ΘΕΜΑ 1ο: ∆ιόρθωση της με αριθμό 132/13-7-2016 Απόφασης ∆ημοτικού Συμβουλίου ως προς τον Κ.Α. του προϋπολογισμού και τον τίτλο.

ΘΕΜΑ 2ο: Επικαιροποίηση Αποφάσεων Συγκρότησης Επιτροπής Σφράγισης όλων των καταστημάτων και επιχειρήσεων δικαιοδοσίας του ∆ήμου μας.

ΘΕΜΑ 3ο: Καθορισμός τέλους για την κατάληψη κοινοχρήστων χώρων από τραπεζοκαθίσματα, στην ∆.Ε. ∆ροσιάς για το έτος 2016.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου «ANAKATAΣΚΕΥΗ ΚΤΙΡΙΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ∆ΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ∆ΡΟΣΙΑΣ».

ΘΕΜΑ 5ο: Συμμετοχή ∆ήμου ∆ιονύσου σε σχήμα συνεργασίας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Ευρώπη για τους Πολίτες, 2014-2020», Σκέλος 2: Συμμετοχή στις ∆ημοκρατικές ∆ιαδικασίες και στα Κοινά, Μέτρο 3.2.1. Αδελφοποίηση Πόλεων

ΘΕΜΑ 6ο: Αναζήτηση απόψεων ∆ημοτικού Συμβουλίου επί αίτησης θεραπείας της εταιρείας ΤΟΞΟΤΗΣ Α.Ε.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση διενέργειας (αναγκαιότητας) της εργασίας «Εργασίες ψεκασμών, εντομοκτονίας έτους 2016 στο ∆ήμο ∆ιονύσου».

ΘΕΜΑ 8ο: Eγκατάσταση μονοφασικής παροχής στο Αντλιοστάσιο της οδού ∆εξαμενής στη ∆Κ ∆ροσιάς.

ΘΕΜΑ 9ο: Eγκατάσταση νέας τριφασικής παροχής 3Χ40Α στη ∆Κ Άνοιξης.

ΘΕΜΑ 10ο: Εφαρμογή του άρθρου 12 του Κανονισμού Κοιμητηρίου της ∆ημοτικής Κοινότητας Αγίου Στεφάνου.

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση ∆ιενέργειας (Αναγκαιότητας) Προμηθειών και Παροχής Υπηρεσιών.

ΘΕΜΑ 12ο: Λήψη απόφασης για την παροχή χρηματικής επιχορήγησης στον 1.Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο ∆ιονύσου και στον 2.Πολιτιστικό Οργανισμό ΘΕΑΣΙΣ του ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση σκοπιμότητας «Προμήθειας κι εγκατάσταση συστήματος διαχείρισης του στόλου οχημάτων (GPS) του ∆ήμου και τηλεπικοινωνιακής σύνδεσης για ΤΡΙΑ (3) ΧΡΟΝΙΑ των τερματικών συσκευών».

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση ∆ιενέργειας (Αναγκαιότητας) Προμηθειών και Παροχής Υπηρεσιών Έτους 2016.

ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση Αναμόρφωσης Προϋπολογισμού ο.ε. 2016 οίκου Ευγηρίας «Θ. & ∆. Κυριακίδου».

ΘΕΜΑ 16ο: Έγκριση Σύναψης Συμφωνίας σε ∆ιαδημοτική Συνεργασία των ∆ήμων ∆ιονύσου και Κηφισιάς για την Ολοκληρωμένη Τοπική ∆ιαχείριση Στερεών Αποβλήτων.

ΘΕΜΑ 17ο: Παραχώρηση τάφων στο Κοιμητήριο Ροδόπολης.

ΘΕΜΑ 18ο: Παραχώρηση τάφων στο Κοιμητήριο Κρυονερίου.

ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση: α)αναγκαιότητας β)δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την υλοποίηση προγραμμάτων στους δημότες ∆ιονύσου, μαθημάτων καλλιτεχνικής επιμόρφωσης με σκοπό την κάλυψη των καλλιτεχνικών και ψυχαγωγικών αναγκών των δημοτών για την περίοδο 2016 – 2017.