logo


Δημοπρασία για τη μίσθωση ακινήτου, όπου θα μεταστεγασθεί το Α’ Παράρτημα του Παιδικού Σταθμού Αγ. Στεφάνου προκηρύσσει ο Δήμος Διονύσου.

Πρόκειται, ειδικότερα, για τη μεταστέγαση του Παιδικού Σταθμού που σήμερα λειτουργεί επί της οδού Ανεμώνης, σε παλιό κτήριο με πολλά προβλήματα. Σύμφωνα με τον Θ. Στάικο, Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου ΕΣΤΙΑ, στο οποίο υπάγονται οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της πόλης, το μείζον είναι αυτό της θέρμανσης. Είναι χαρακτηριστικό πως τον περασμένο χειμώνα το σύστημα κεντρικής θέρμανσης παρουσίασε σοβαρή βλάβη, με αποτέλεσμα τα παιδάκια να μεταφερθούν προσωρινά σε άλλους Σταθμούς. Επιπλέον η μίσθωση στο κτήριο της οδού Ανεμώνης έχει λήξει, ενώ φαίνεται ότι υπάρχει διάσταση απόψεων στους ιδιοκτήτες του αναφορικά με πιθανή ανανέωσή της.

Σύμφωνα με τους όρους της δημοπρασίας, το προς ενοικίαση ακίνητο, που πρέπει να διαθέτει πλήρη δίκτυα υποδομών και να είναι εύκολα προσπελάσιμο, “θα πρέπει να ευρίσκεται εντός των ορίων της Δημοτικής Κοινότητας ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ του Δήμου Διονύσου, του οποίου οι κύριοι χώροι πρέπει να είναι 200 τ.μ.-250 τ.μ. Ο εν λόγω χώρος να είναι ισόγειος, με οκτώ τουλάχιστον θέσεις στάθμευσης και αύλειο χώρο.
Επιπλέον, για την καλύτερη λειτουργία της δομής πρέπει να λειτουργούν και πρόσθετοι χώροι, όπως χώρος για αποθήκη/βοηθητικός χώρος.
Η διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε έξη (6) χρόνια από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης μίσθωσης”.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το Γραφείο του ΝΠ τις εργάσιμες ημέρες και κατά τις ώρες 9.00 πμ- 13.00 μμ στην Διεύθυνση: Κοιμήσεως Θεοτόκου 26-28, Αγ. Στέφανος. Τηλέφωνο 210-8141700 FAΧ. 210-8143723 καθώς και στην ιστοσελίδα του Δήμου Διονύσου www.dionysos.gr