logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ευλάβεια και λαμπρότητα, παρουσία πλήθους πιστών, εορτάστηκε η Αγία Παρασκευή στο ομώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο, στη Δημοτική Ενότητα της Άνοιξης. Την παραμονή της εορτής τελέστηκε Πανηγυρικός Εσπερινός και στη συνέχεια έγινε η περιφορά της Ιεράς Εικόνας της Αγίας Παρασκευής.

005-6

Εκ μέρους του Δημάρχου Διονύσου κ. Διονυσίου Ζαμάνη απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Κοκμοτός, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου και αναφέρθηκε στον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας του Παρεκκλησίου, το οποίο ανεγέρθη το 1966 από την οικογένεια Νύδρα και στη συνέχεια αγκαλιάστηκε με αγάπη και φροντίδα από όλους τους Ανοιξιώτες. Ο κ. Κοκμοτός ευχαρίστησε όσους συνέβαλαν στον εορτασμό και εξήρε για την προσφορά του, τον σημερινό Ιερέα της Άνοιξης, πατέρα Χρήστο Φιφλή. Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Άνοιξης Χαράλαμπος Πιπέρης.

001-11

Ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με δωρεάν φαγητό, ποτό και μουσική, που διοργάνωσε ο Δήμος Διονύσου, με τη Χορευτική Ομάδα των τμημάτων του Δήμου να παρουσιάζει παραδοσιακούς χορούς και στη συνέχεια να δίνει τη σκυτάλη για χορό στους δημότες.

008-5

Παραβρέθηκαν, επίσης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τάσος Μπάσης, οι Αντιδήμαρχοι Θανάσης Κρητικός, Ευάγγελος Λυρούδιας και Βάνα Ρηγοπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Κωστάκης, Χρυσούλα Ντούντα, Αγγελική Πέππα, Δημήτρης Ράικος, Παναγιώτης Τσούκας, Γιάννης Καλαφατέλης και Μιχάλης Τσιλιγκίρης, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Αγίου Στεφάνου Μιχάλης Κασαπάκης και οι Τοπικοί Σύμβουλοι Άνοιξης, Μαρένα Πολίτη και Χρύσα Μανώλογλου.

0000