logo


Την Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 10 το πρωί θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με 11 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, ανάμεσά τους τη διάθεση ποσού για τις κινητοποιήσεις του Δήμου ενάντια στην εγκατάσταση πλευρικών διοδίων (πανώ, πούλμαν κ.λπ.), αλλά και την έγκριση της μελέτης και της διάθεσης πίστωσης για τη φύλαξη των δημοτικών κτηρίων και εγκαταστάσεων. Μέχρι στιγμής πάντως οι εισηγήσεις που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου αφορούν στα πρώτα 6 θέματα:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΘΕΜΑ 1ο: α) Έγκριση της υπ αριθ. 2/2016 μελέτης, ορών διακήρυξης , δαπάνης και διάθεσης πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου οε 2016 για την «Προμήθεια Ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού για τις ανάγκες του ∆ήμου ∆ιονύσου και των Ν.Π.∆.∆ αυτού 2016-2017»
β) διάθεσης πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου οε 2016 για την Προμήθεια Ειδών καθαριότητας και ευπρεπισμού εξαιρούμενων ειδών για τις ανάγκες του ∆ήμου ∆ιονύσου που αναφέρονται στην ομάδα Α της υπ’ αριθ 3/2016 μελέτης του τμήματος Προμηθειών.
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση πρακτικών πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια αναλωσίμων εκτυπωτών, φωτοτυπικών μηχανημάτων και φαξ, μπαταριών και μικροϋλικών» προϋπολογισμού (14.999,91) με ΦΠΑ 24%.
ΘΕΜΑ 3ο: Έγκριση του από 22/6/2016 πρακτικού και της υπ’αριθ. πρωτ.19521/11-7-
2016 γνωμοδότηση της επιτροπής του πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια Υπηρεσίας συντήρησης Ανελκυστήρων» προϋπολογισμού 5.966,88 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΘΕΜΑ 4ο: ∆ιόρθωση της υπ’ αριθ. 185/07.06.2016 απόφασης Ο.Ε. με τίτλο «Επείγουσα απευθείας ανάθεση προμήθειας εξοπλισμού αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών και παροχής υπηρεσιών αποκατάστασης ζημιών στο περιβάλλον λόγω της ισχυρής βροχής και καταιγίδας της Τρίτης 07.06.2016».
ΘΕΜΑ 5ο: Επείγουσα Απευθείας Ανάθεση Προμήθειας Υγρών Καυσίμων και Λιπαντικών, Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Ποσού.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΘΕΜΑ 6ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής κ. Χανιώτη Παναγιώτας (6.000,00 €) και έγκριση απόδοσης Λογαριασμού.

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2016 για την ανάθεση της υπηρεσίας συντήρησης και επισκευής αθλητικών εγκαταστάσεων της ∆.Κ Σταμάτας.
ΘΕΜΑ 8ο: Α)Έγκριση προμήθειας και τοποθέτησης- αντικατάστασης δαπέδου του κλειστού γυμναστηρίου Γυμνασίου –Λυκείου Αγ. Στεφάνου του ∆ήμου μας Β)διάθεση πίστωσης Γ)έγκριση των τεχνικών προδιαγραφών της προμήθειας όπως αυτή έχει στην με αριθμό 13/16 Μελέτη που συντάχθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία και ∆)έγκριση των επισυναπτόμενων όρων πρόχειρου διαγωνισμού.

ΓΡΑΦΕΙΟ ∆ΗΜΑΡΧΟΥ
ΘΕΜΑ 9ο: Εγκριση δαπανών για υποστήριξη κινητοποιήσεων κατά της εγκατάστασης πλευρικών διοδίων στον κόμβο Αγ.Στεφάνου.
ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση μελέτης, όρων διακήρυξης, δαπάνης και διάθεση πίστωσης προϋπολογισμού ∆ήμου ο.ε. 2016 για την ανάθεση Yπηρεσίας φύλαξης κτιρίων, εγκαταστάσεων και κτιρίων του ∆ήμου.

∆ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ∆ΥΝΑΜΙΚΟΥ
ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση Τεχνικής Περιγραφής, καθορισμός όρων διακήρυξης και έγκριση δαπάνης διάθεσης πίστωσης από τον προϋπολογισμό του ∆ήμου ο.ε. 2016 για παροχή υπηρεσιών Τεχνικού Ασφαλείας.