logo


Για την προσεχή Πέμπτη 21 Ιουλίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου, ορίστηκε η πραγματοποίηση της ανοιχτής κοινής συνεδρίασης των Δημοτικών Συμβουλίων Διονύσου και Κηφισιάς, με θέμα την αποτροπή εγκατάστασης πλευρικών διοδίων στους κόμβους της Βαρυμπόμπης και του Αγ. Στεφάνου. Αυτό αποφασίστηκε σήμερα Πέμπτη 14/7 στη συνάντηση της διαπαραταξιακής Επιτροπής, που έγινε στο Δημαρχείο Διονύσου, παρουσία και της δικηγόρου Α. Χαροκόπου, που από το 2009 έχει αναλάβει την υπόθεση για λογαριασμό τότε της Κοινότητας Κρυονερίου. Σχετική είναι και η παρακάτω επείγουσα ανακοίνωση- πρόσκληση του Προέδρου του Εξωραϊστικού Συλλόγου Διονύσου και μέλους της διαπραταξιακής Επιτροπής Κ. Μπομπή. Αξίζει πάντως να σημειωθεί εδώ πως ο Δήμος Κηφισιάς για τη συμμετοχή του στην εν λόγω κοινή συνεδρίαση έχει θέσει ως όρο την παρουσία του αρμόδιου υπουργού Χ. Σπίρτζη:

Αγαπητοί  Φίλες και  Φίλοι ,
για την έγκαιρη ενημέρωσή σας, κατά την σημερινή σύσκεψη της Διαπαραταξιακής Επιτροπής στο Δημαρχείο Διονύσου, παρουσία του Δημάρχου Διονύσου και των εκπροσώπων των Δημοτικών Παρατάξεων Διονύσου, του ΣΕΒΑ και του συλλόγου “ΚΗΦΙΣΟΣ”, απεφασίστηκε η πραγματοποίηση κοινής συνεδρίασης των Δημοτικών Συμβουλίων Διονύσου και Κηφισιάς, την Πέμπτη 21.07.2016, στις 8.00 μμ, στο Πολιτιστικό κέντρο Αγ. Στεφάνου, με θέμα την αντίθεση μας στην τοποθέτηση ΔΙΟΔΙΩΝ  στους κόμβους Αγ. Στεφάνου και Βαρυμπόμπης.
Στην συνεδρίαση αυτή θα προσκληθούν, ο αρμόδιος Υπουργός Υποδομών κ. Σπίρτζης, η Περιφερειάρχης Αττικής κα  Δούρου, οι Βουλευτές όλων των κομμάτων της περιοχής μας, ο ΣΕΒΑ, εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και άλλοι.
Η παρουσία στην σημαντική αυτή συνεδρίαση, τόσο η δική σας, όσο και των μελών και φίλων σας, κρίνεται αναγκαία και απαραίτητη, προκειμένου να εκφράσουμε από κοινού την έντονη αντίθεσή μας, στην τοποθέτηση ΔΙΟΔΙΩΝ στους ανωτέρω κόμβους, με άμεση τροποποίηση του σχετικού Νόμου 3555/2007.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Κώστας  Μπομπής
Μέλος της Διαπαραταξιακής Επιτροπής