logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που οργανώθηκε την Δευτέρα 11/7 από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Διονύσου-Καπανδριτίου και Ωρωπού στο Πολιτιστικό κέντρο Αγ. Στεφάνου, με ομιλητή τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση.

boutsis3

Σε ένα πολυπληθές ακροατήριο κ Βούτσης αναφέρθηκε τόσο στις προοπτικές που ανοίγονται μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης και το ζήτημα διευθέτησης του χρέους, όσο και σε θέματα που σχετίζονται  με  την απλή αναλογική, τις νέες τηλεοπτικές άδειες κ.ά.

boutsis2

Ακολούθησαν ερωτήσεις και παρεμβάσεις  που αφορούσαν τόσο το κυβερνητικό έργο όσο και ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, όπως αυτό  των οικισμών και  η τοποθέτηση διοδίων, στα οποία μάλιστα ζητήθηκε η παρέμβασή του για την επίλυσή τους.

boutsis4

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Ατικής κ.Φιλίππου, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Ζαμάνης, οι Περιφερειακοί σύμβουλοι κ. Κοροβέσης και κα Λεβέντη, οι αντιδήμαρχοι κ. Κρητικός και κ.Υφαντής, ο επικεφαλής της Δημοκρατικής Ανατροπής Διονύσου κ. Ζυγούνας, ο πρώην Δήμαρχος Διονύσου και επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κ.Καλαφατέλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι καΤαουξή,  κ. Ράικος και κ. Σπηλιώτης, οι τοπικές σύμβουλοι Κρυονερίου κα Κάουλα και κα Χατζηαθανασίου καθώς και πλήθος δημοτών.