logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις 30 Ιουνίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ τάξης, στη γεμάτη από μαθητές και γονείς αίθουσα του αμφιθεάτρου του σχολείου.

epalapo1

Παραβρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Διονύσου κ. Κοκμοτός Βασίλειος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Λυρούδιας Ευάγγελος, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας κ. Καυγαλάκης Μιχαήλ οι οποίοι απεύθυναν χαιρετισμό, Διευθυντές Σχολείων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ, Καθηγητές, Μαθητές και πολλοί Συνεργάτες του 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου «ΖΗΝΩΝ».
Στην διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ανασκόπηση της σχολικής χρονιάς 2015 – 2016, παρουσιάστηκαν οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν και στην συνέχεια έγινε παρουσίαση των δωρεών και χορηγιών από την Εταιρεία DEMO , την Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου, τον κ. Βενιέρη Μαρίνο, Κουτσόμυλο Δημήτριο και Τσακαγιάννη Τιμολέoντα προς το σχολείο για την δημιουργία Σχολικών Εργαστηρίων Νοσηλευτικής, Ηλεκτρολόγων και Μηχανολόγων.

Αναλυτικά παρουσιάστηκαν σε μορφή video :

Ανασκόπηση της σχολικής χρονιάς
Οι Εκπαιδευτικές επισκέψεις
Χορηγίες – Εργαστήρια
Τα Περιβαλλοντικά Προγράμματα
Τα Πολιτιστικά Προγράμματα
Τα Προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας
Οι Συμμετοχές στις Ημερίδες
Οι συμμετοχές σε προγράμματα του Δήμου Διονύσου
Οι συμμετοχές σε διαγωνισμούς
Η Κοινωνική προσφορά

Στην συνέχεια απονεμήθηκαν στους μαθητές οι τίτλοι σπουδών, το Απολυτήριο Λυκείου καθώς και το Πτυχίο της Ειδικότητας που ακολούθησαν, το οποίο αποτελεί και το πρώτο σημαντικό εφόδιο για την Επαγγελματική τους πορεία, εξέλιξη και αποκατάσταση.

epalapo

Η εκδήλωση έκλεισε μ’ ένα ιδιαίτερο video από την ενδοσχολική ζωή των απόφοιτων μαθητών όπου δεν έλειπαν το χιούμορ και οι όμορφες στιγμές τους. Ακολούθησε, παρουσίαση των έργων των μαθητών, ξενάγηση στις αίθουσες με Εργαστηριακό εξοπλισμό καθώς και κέρασμα- προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ, αρκετών Γονέων των μαθητών και του κ. Καραγιάννη Γιώργου από το Small market Ροδόπολης.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.

Ευχόμαστε σε όλους τους απόφοιτους, του μοναδικού για τον Δήμο μας Επαγγελματικού Λυκείου, ΚΑΛΗ σταδιοδρομία με υγεία και προκοπή.

Ο Διευθυντής Νίκος Πλέσσας
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΕΠΑΛ