logo


Με θέατρο στην Άνοιξη, παραδοσιακούς χορούς στο Διόνυσο, έκθεση αγιογραφίας στη Δροσιά και διπλή εκδήλωση (βραδιά κιθάρας και Αη Γιάννης Κλήδονας) στο Κρυονέρι συνεχίζονται σήμερα οι πολιτιστικές εκδηλώσεις των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ.

Αναλυτικότερα σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου:

Άνοιξη- 9.00 μ.μ.

paramythi
Ακόμη μια παράσταση από τη Θεατρική Ομάδα “ΘΕΣΠΙΣ” στο Ανοιχτό Θέατρο Λυκείου Άνοιξης με το «Παραμύθι χωρίς όνομα», του Ιάκωβου Καμπανέλη, σε σκηνοθεσία του Νίκου Ψαρρά. Επόμενες παραστάσεις 25, 26, 27 Ιουνίου και 1, 3, 4 Ιουλίου.

Διόνυσος- 8.30 μ.μ.

festi
1o Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Διονύσου.

Δροσιά- 7.00-9.30 μ.μ.

ekthesizwgraf
Ξεκινά και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 26 Ιουνίου η Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής και Αγιογραφίας των ενηλίκων τμημάτων του ΟΝΑΠ «Θέσπις», στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς.

Κρυονέρι

kitharaklhdona
Διπλή εκδήλωση στο Κρυονέρι, μια που στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο θα παρακολουθήσουμε Μουσική βραδιά κιθάρας από τη Μουσική Σχολή Κρυονερίου και στις 9.00 μ.μ., στο Σταυροδρόμι Αγίου Παντελεήμονος και Φιλελλήνων, την αναβίωση του εθίμου του Άη Γιάννη του Κλήδονα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Κρυονερίου.

Αύριο Σάββατο 25 Ιουνίου, το πρόγραμμα των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ περιλαμβάνει:

Άνοιξη-9.00 μ.μ.

paramythi
Την τέταρτη παράσταση για το “Παραμύθι χωρίς όνομα” από τη Θεατρική Ομάδα “ΘΕΣΠΙΣ” στο ανοιχτό θέατρο του Λυκείου της Άνοιξης

Διόνυσος-8 μ.μ.

semeli
3ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Σεμέλης Διονύσου στο χώρο του παλαιού Σταθμού του τρένου

Δροσιά-7-9.30 μ.μ.

ekthesizwgraf
Συνεχίζεται στο Πολιτιστικό Κέντρο η Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής και Αγιογραφίας των ενηλίκων τμημάτων του ΟΝΑΠ «Θέσπις»