logo


Την προσεχή Τρίτη 28 Ιουνίου στις 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που είχε αναβληθεί πριν 20 ημέρες, λόγω της καταστροφικής θεομηνίας. Η Ημερήσια Διάταξη έχει εμπλουτισθεί με τρία νέα θέματα, όπως η οριοθέτηση των αρχαιολογικών χώρων σε 4 Δημοτικές Κοινότητες, η εγκατάσταση μονοφασικής παροχής στη Δροσιά και η χωροθέτηση της Λαϊκής Αγοράς στον Άγ. Στέφανο.

Υπενθυμίζεται πως η προέγκριση άδειας για τη λειτουργία κυλικείου μέσα στο χώρο των κατασκηνώσεων του ΤΥΠΕΤ στο Διόνυσο είχε συναντήσει έντονες αντιδράσεις όταν είχε συζητηθεί στο Τοπικό Συμβούλιο της περιοχής, οπότε και οι σύμβουλοι είχαν θέσει συγκεκριμένους περιορισμούς και προϋποθέσεις. Ενώ η εισήγηση για τη χωροθέτηση των αρχαιολογικών χώρων συνοδεύεται από τις αντίστοιχες αποφάσεις των 4 Τοπικών Συμβουλίων, που όμως- όπως έχει επισημάνει η Οδός Διονύσου- δεν κινούνται όλες στην ίδια κατεύθυνση.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:
ΘΕΜΑ 1ο: Γνωμοδότηση σχετική με την χορήγηση άδειας τοποθέτησης τραπεζοκαθισμάτων επί της πλατείας Εθνικής Αντίστασης από τα καταστήματα.

ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη απόφασης για την προέγκριση άδειας λειτουργίας και ίδρυσης καταστήματος ΚΥΕ επιχείρησης μαζικής εστίασης-πρόχειρου γεύματος (ζεστής και κρύας κουζίνας) εντός των κατασκηνώσεων ΤΥΠΕΤ της Εθνικής τράπεζας που εκπροσωπείται από τον κ. Ιωάννη Ψωμιάδη του Θεοδώρου.

ΘΕΜΑ 3ο: Έκφραση απόψεων ως προς την οριοθέτηση και αναοριοθέτηση αρχαιολογικών
χώρων περιοχών των ΔΕ Διονύσου, Σταμάτας, Άνοιξης, Αγ.Στεφάνου του Δήμου Διονύσου.

ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη απόφασης για την επανεξέταση του αναβληθέντος θέματος που αφορά στη
χωροθέτηση της λαϊκής αγοράς ατον Άγιο Στέφανο του ΔήμουΔιονύσου.

ΘΕΜΑ 5ο:Eγκατάσταση μονοφασικής παροχής στο Αντλιοστάσιο της οδού Δεξαμενής στη ΔΚ Δροσιάς.

ΘΕΜΑ 6ο: Eγκατάσταση νέας τριφασικής παροχής 3Χ40Α στη ΔΚ Άνοιξης.