logo


Ξεκινούν από σήμερα Πέμπτη 23 Ιουνίου, στις 20.30, στο πλαίσιο των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ 2016 οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Δημοτική Κοινότητα Διονύσου στον παλιό σταθμό του τρένου, με τη Θεατρική Παράσταση «ΚωμΟΔΥΣΣΕΙΑ» από το Γυμνάσιο Άνοιξης.

kwmodyss

Παράλληλα στη Δημοτική Κοινότητα Άνοιξης θα πραγματοποιηθεί διπλή εκδήλωση:
Στις 8 το βράδυ, στην Πλατεία Ηρώου, η γιορτή λήξης της αγωνιστικής περιόδου για όλες τις ομάδες του Α.Ο. Άνοιξης και αμέσως μετά, στις 9, στον ίδιο χώρο, η Αναβίωση του εθίμου του Άη Γιάννη του Κλήδονα, με τη συνεργασία του Δήμου, του ΘΕΣΠΙ και της Δημοτικής Κοινότητας.

lhjhklhd

Για αύριο Παρασκευή 24 Ιουνίου το πρόγραμμα των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ περιλαμβάνει:

Άνοιξη- 9.00 μ.μ.
Ακόμη μια παράσταση από τη Θεατρική Ομάδα “ΘΕΣΠΙΣ” στο Ανοιχτό Θέατρο Λυκείου Άνοιξης με το «Παραμύθι χωρίς όνομα», του Ιάκωβου Καμπανέλη, σε σκηνοθεσία του Νίκου Ψαρρά. Επόμενες παραστάσεις 25, 26, 27 Ιουνίου και 1, 3, 4 Ιουλίου.

paramythi

Διόνυσος- 8.30 μ.μ.
1o Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Διονύσου.

festi

Δροσιά- 7.00-9.30 μ.μ.
Ξεκινά και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 26 Ιουνίου η Ομαδική Έκθεση Ζωγραφικής και Αγιογραφίας των ενηλίκων τμημάτων του ΟΝΑΠ «Θέσπις», στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς.

ekthesizwgraf

Κρυονέρι
Διπλή εκδήλωση αύριο στο Κρυονέρι, μια που στις 7.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο θα παρακολουθήσουμε Μουσική βραδιά κιθάρας από τη Μουσική Σχολή Κρυονερίου και στις 9.00 μ.μ., στο Σταυροδρόμι Αγίου Παντελεήμονος και Φιλελλήνων, την αναβίωση του εθίμου του Άη Γιάννη του Κλήδονα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Κρυονερίου.

klhdona