logo


Αυτό ανακοίνωσε και επισήμως στη σημερινή, Πέμπτη 9 Ιουνίου, συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΤΙΑΣ ο Πρόεδρός της Θ. Στάικος, ενώ συμπλήρωσε πως ο Βρεφονηπιακός Σταθμός στο Κρυονέρι πρόκειται οριστικά να λειτουργήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο 2016.

koukoutsea1

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Στάικος ανακοίνωσε πως σήμερα το μεσημέρι παρέλαβε το φάκελο του Σταθμού, όπου η δωρήτρια Μ. Κουκουτσέα, μετά από χρόνια διαπραγματεύσεων με τέσσερις Κοινοτικές και Δημοτικές Αρχές, παραδίδει επιτέλους προς χρήση το κτήριο δίπλα στο 2ο Νηπιαγωγείο της περιοχής. Ο Σταθμός είναι δυναμικότητας περίπου 40 παιδιών, έτοιμος προς χρήση, ενώ για να ξεκινήσει η λειτουργία του απαιτούνται πλέον μόνο γραφειοκρατικές διατυπώσεις.

Στην άλλη άκρη της πόλης, και στο Κρυονέρι, ο εκεί Βρεφονηπιακός Σταθμός, όπως διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος της ΕΣΤΙΑΣ, θα λειτουργήσει κανονικά τον προσεχή Σεπτέμβριο, παρόλες τις αστοχίες στην κατασκευή του, κυρίως αναφορικά με την εργονομία του χώρου.

Με τους δυο επιπλέον δημοτικούς Σταθμούς- τρεις, αν συνυπολογισθεί και ο νέος Σταθμός της Ροδόπολης, που ήδη λειτουργεί από φέτος- ο αριθμός τους στο Δήμο Διονύσου ανέρχεται στους 8, διάσπαρτους στην πόλη, με τη Σταμάτα να είναι η μοναδική- μέχρι στιγμής- Δημοτική Κοινότητα χωρίς αντίστοιχη δομή.