logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή δελτίο Τύπου της παράταξης της μείζονος μειοψηφίας επισημαίνουμε τα εξής:

Ο επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας επανήλθε, μετά από καιρό είναι αλήθεια, στην προσφιλή του συνήθεια των ανακριβειών, των ψεμάτων και της, δίχως αιδώ, συκοφαντίας. Για άλλη μία φορά με αοριστολογίες και ψευδολογίες προσπαθεί να δημιουργήσει «εντυπώσεις», μην έχοντας να προσάψει το παραμικρό στο συνεχές και αυξανόμενο έργο που παράγει η Δημοτική Αρχή προς όφελος των δημοτών.

Πρώτον. Είναι ψευδές ότι οι πρόεδροι και αντιπρόεδροι των Νομικών Προσώπων του Δήμου πληρώνονται παράνομα. Οι αποφάσεις που έχουν ληφθεί δεν έχουν αλλάξει και είναι σε ισχύ.

Δεύτερον. Εάν υποθετικά, είχαν βάση οι ισχυρισμοί του επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας, πρώτος ο ίδιος θα ήταν υπόλογος, διότι σε αλλαγές διοικήσεων των Νομικών Προσώπων που έκανε, ούτε αυτός πήρε εκ νέου ανάλογες αποφάσεις.

Τρίτον. Ουδεμία περίπτωση άσκησης ένδικων μέσων και επιστροφής χρημάτων τίθεται. Τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου μέχρι σήμερα, λειτουργούν κανονικά, παίρνουν αποφάσεις και οι πρόεδροι και αντιπρόεδροί τους λαμβάνουν την προβλεπόμενη, νόμιμη αμοιβή.

Τέλος οι χαρακτηρισμοί περί (α)χρηστής διοίκησης γίνονται φιλικά αποδεκτοί χωρίς το α στερητικό, το οποίο επιστρέφεται στον εκδότη του.