logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πλέον τα έχουμε δει και τα έχουμε ακούσει όλα.

Ενώ οι απευθείας αναθέσεις, οι έκνομες συμφωνίες, οι φωτογραφικές προκηρύξεις διαγωνισμών-προμηθειών, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό με τη συνεχή υποστήριξη της πλειοψηφίας των Δημοτικών Συμβούλων των Ανοιχτών Οριζόντων, η (α)‘’χρηστή’’ διοίκηση του κυρίου Ζαμάνη έδωσε άλλο ένα παράδειγμα της ικανότητας της στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (30/5/2016).

Ο επικεφαλής της παράταξής μας κύριος Γιάννης Καλαφατέλης επισήμανε στο σώμα και στον Γενικό Γραμματέα του δήμου κύριο Χρηστάκη πως δεν υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που να ορίζει το ύψος της αμοιβής των προέδρων και των αντιπροέδρων του ΘΕΣΠΙ και της ΕΣΤΙΑΣ ή έστω επικαιροποίηση της απόφασης που υπήρχε από την προηγούμενη διοίκηση.

Δηλαδή επί 21 μήνες ο Δήμος Διονύσου την ευθύνη του οποίου έχει ο κύριος Ζαμάνης πληρώνει παράτυπα και παράνομα τους προέδρους και αντιπροέδρους των δύο Νομικών Προσώπων!

Αυτή είναι η χρηστή διοίκηση του κυρίου Ζαμάνη.Η «υπεύθυνη» διοίκηση που κατά πάγια τακτική, όταν βρίσκεται προ των ευθυνών της προσπαθεί να μετακυλήσει τις ευθύνες στους υπαλλήλους και στις υπηρεσίες του Δήμου του οποίου προΐστανται!

Η παράταξή μας είχε δεσμευθεί εξαρχής πως δεν θα ακολουθούσε τη γραμμή της στείρας αντιπολίτευσης που χάραξε ο μέντορας του κυρίου Ζαμάνη και ακολούθησε πιστά και ο ίδιος, προκειμένου να παραχθεί έργο αλλά και να ολοκληρωθούν τα μεγάλα έργα τα οποία δρομολόγησε η διοίκησή μας.

Όμως 21 μήνες μετά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Δεν μπορούμε να μείνουμε θεατές στη συνεχιζόμενη απαξίωση του Δήμου και των υπηρεσιών του.

Η Ενωτική Πρωτοβουλία θα ασκήσει όλα τα διαθέσιμα ένδικα μέσα προκειμένου να διεκδικήσει πρωτίστως την επιστροφή των χρημάτων που έχουν παράνομα καταβληθεί έως σήμερα (περίπου 35.000€) αλλά και να αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει.

Ανοχή τέλος καθώς ως γνωστόν «Ο σιωπών συναινεί».