logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκατοντάδες δρομείς κάθε ηλικίας συμμετείχαν στον «4ο Αγώνα Δρόμου Δήμου Διονύσου» που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Διονύσου και ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Αγίου Στεφάνου «ΟΙΟΝ». Με σύμμαχο τον καλό καιρό, μικροί και μεγάλοι έκαναν πράξη το σύνθημα του αγώνα, «έτρεξαν παρέα» και έδωσαν δυναμικό “παρών”, σε μια πραγματική γιορτή του Αθλητισμού που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Μαΐου στον Άγιο Στέφανο.

034

Ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης στον χαιρετισμό του πριν την έναρξη των αγώνων δήλωσε: «Με μεγάλη μου χαρά βλέπω εκατοντάδες παιδιά, γονείς και δημότες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και ήρθαν να συμμετάσχουν στον 4ο Αγώνα Δρόμου Δήμου Διονύσου, που φέτος διοργανώνουν μαζί ο Δήμος Διονύσου και ο Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Αγίου Στεφάνου «ΟΙΟΝ».
Σκοπός μας και στόχος του αγώνα, είναι να παρακινήσουμε τα παιδιά και τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και το τρέξιμο αλλά και να προσφέρουμε στους κατοίκους του Δήμου μας την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν μαζικό αθλητικό αγώνα, υψηλών προδιαγραφών. Η πολύ μεγάλη συμμετοχή, των παιδιών και των δημοτών δικαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια μας αυτή. Θέλω να δώσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον Αθλητικό Γυμναστικό Σύλλογο Αγίου Στεφάνου «ΟΙΟΝ», τόσο για την μεγάλη του προσφορά στα αθλητικά δρώμενα της πόλης μας όσο και για την πρωτοβουλία του να ξεκινήσει πριν τέσσερα χρόνια το σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός».

Η πρόεδρος του ΟΙΟΝ κα Κ. Μαϊχόσογλου καλωσόρισε τους μικρούς και μεγάλους αθλητές ενώ ευχαρίστησε τον Δήμο, τους χορηγούς και όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση του «4ου Αγώνα Δρόμου Δήμου Διονύσου».

022

Ο αγώνας που διεξήχθη με εξαιρετική οργανωτική επιτυχία, περιελάμβανε διαδρομές 500 και 1000 μέτρων για αγόρια και κορίτσια όλων των τάξεων του Δημοτικού, του Γυμνασίου και της Α ΄ Λυκείου, ενώ οι ενήλικες έτρεξαν σε διαδρομή 5 χιλιομέτρων, μέσα σε ένα περιβάλλον ιδιαίτερου φυσικού κάλλους, και χρονομετρήθηκαν ηλεκτρονικά.

Οι νικητές ανά κατηγορία ήταν:
Α & Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΑΓΟΡΙΑ



1. ΜΟΥΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  1:44, 
2. ΚΟΚΑΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ  1:48, 
3. ΠΡΕΝΤΑ ΝΙΚΟΣ  1:49

Α & Β ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1. ΚΡΑΣΣΑ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ 1:48, 
2. ΒΑΔΑΣΗ ΕΥΔΟΚΙΑ 1:51, 
3. ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΝΑ 1:56

Γ & Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΑΓΟΡΙΑ



1. ΝΙΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ  4:01, 
2. ΤΖΙΝΙΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ  4:17, 
3. ΒΟΝΟΦΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ  4:19

Γ & Δ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1. ΚΟΡΟΣΙΑΔΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  1:38, 
2. ΜΠΙΤΑΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ 1:41, 
3. ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ 1:45

Ε & ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΑΓΟΡΙΑ

1. ΒΟΥΚΛΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ  3:45 (1ος,)
 ΚΟΚΜΟΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ  3:45 (1ος),
 ΚΡΙΕΜΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ  3:45 (1ος), 
2. ΓΡΟΥΝΤΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 3:54, 
3. ΠΟΛΥΖΩΗΣ ΗΛΙΑΣ  3:57

Ε & ΣΤ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΚΟΚΜΟΤΟΥ ΜΑΡΙΑ  3:54, 
ΒΟΡΤΣΕΛΑ ΛΥΔΙΑ 4:06, 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  4:09

Α & Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΑΓΟΡΙΑ

ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  3:24, 
ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ  3:30, 
ΔΙΠΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ    3:44

Α & Β ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΜΠΙΛΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ 3:50, 
ΤΣΑΒΑΛΑ ΜΑΓΔΑ 4:16, 
ΦΛΟΥΡΗ ΜΥΡΤΩ 5:24

Γ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & Α ΛΥΚΕΙΟΥ

ΑΓΟΡΙΑ

ΤΟΣΚΑ ΑΓΓΕΛΟΣ 3:17, 
ΤΣΟΛΙΣΟΣ ΝΕΣΤΟΡΑΣ 3:25, 
ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ ΘΟΔΩΡΗΣ  3:26
Στον αγώνα δρόμου των 5 χλμ. συμμετείχαν 96 Άνδρες και 46 Γυναίκες και η κατάταξη είχε ως εξής:

ΑΝΔΡΕΣ
1. ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ 17’13″642
2. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ 17’23″675
3. ΤΟΣΚΑ ΑΓΓΕΛΟΣ 18’47″560

ΓΥΝΑΙΚΕΣ
1. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΟΥΛΙΑ – ΕΛΕΝΗ 19’32″671
2. ΣΑΓΚΑ ΛΕΛΑ 20’59″795
3. ΔΑΛΑΚΑ ΑΝΤΡΙΑ 21’05″700

039 (8)

Τις απονομές στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας έκαναν, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Δ. Ζαμάνης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Β. Κοκμοτός, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Αγίου Στεφάνου κ. Μ. Κασαπάκης, η Πρόεδρος του ΟΙΟΝ κα Κ. Μαϊχόσοσγλου, η Δημοτική Σύμβουλος κ. Χρ. Ντούντα, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αθ. Κρητικός , ο οποίος έλαβε μέρος και στον αγώνα, το μέλος του Δ.Σ. του ΟΙΟΝ κα Μ. Βορριά, το ιδρυτικό μέλος του ΟΙΟΝ κ. Ι. Οικονόμου καθώς και εκπρόσωποι των χορηγών, ενώ αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής πήραν όλοι όσοι αγωνίστηκαν. Την παρουσίαση της εκδήλωσης και τις συνεντεύξεις με τους μικρούς και μεγάλους νικητές, έκανε ο κ. Γ. Κομνηνάκης.

013

Από τις καλύτερες στιγμές της διοργάνωσης ήταν, όταν σε ένδειξη ευγενούς άμιλλας και «ευ αγωνίζεσθαι» οι μαθητές Αν. Βουκλαρής, Ι. Κοκμοτός και Ι. Σ. Κριεμάδης τερμάτισαν μαζί πρώτοι, αγκαλιασμένοι, δείχνοντας ότι πάνω απ’ όλα σημασία έχει η συμμετοχή. Ειδικές βραβεύσεις έγιναν, επίσης, για τον ηλικίας 78 χρονών κ. Κυριάκο Ρεϊζή που συμμετείχε στον αγώνα και ολοκλήρωσε τη διαδρομή και για οικογένεια που έτρεξε και τερμάτισε μαζί με το μωρό της, σε παιδικό καρότσι!

Ο Δήμος Διονύσου ευχαριστεί θερμά τους δημότες εθελοντές, το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Αγίου Στεφάνου ΟΙΟΝ, τους εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, την Τροχαία Κηφισιάς και το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Στεφάνου.

Ευχαριστίες απευθύνονται, επίσης, στους χορηγούς, ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ MEDICAL CENTER για τη διάθεση του ασθενοφόρου και των ιατρών, ΕΛΜΠΙΣΚΟ, ΦΡΟΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΕΠΠΑΣ, COCA COLA 3E, , ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΟΦΙΑΣ ΦΡΑΓΚΟΥ & ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΟΥΝΗ, ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΑΡΡΑ, SAUCONY, ΣΩΤΗΡΗ ΜΑΪΧΟΣΟΓΛΟΥ CAR SERVICE, ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ GRID, ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΣΠΥΡΟΥ ΠΑΛΛΗ, ΣΕΓΑΣ, ΨΙΛΙΚΑ MINI MARKET «TO ΠΕΡΑΣΜΑ», ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ APPLE και ΜΠΥΡΑΡΙΑ DIE 3 KONIGE για τις ευγενικές τους προσφορές.