logo


Η Ανώνυμη Εταιρεία Αξιοποίησης ευρωπαϊκών προγραμμάτων, κατάρτισης, υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου, περιβάλλοντος και πολιτισμού του Δήμου Διονύσου με την επωνυμία ΕΞΕΛΙΞΗ, βρίσκεται στον κατάλογο με τα Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού και Δημοσίου Δικαίου που δεν έχουν υποβάλει τα τριμηνιαία οικονομικά στοιχεία τους στη βάση δεδομένων που τηρείται στο Υπουργείο Εσωτερικών. Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του ΥΠΕΣ “∆εδομένου ότι το προβλεπόμενο χρονικό διάστημα για την υποβολή των εν λόγω δελτίων έχει παρέλθει, οι υπόχρεοι φορείς παρακαλούνται όπως ενσωματώσουν τα οικονομικπά τους στοιχεία, το αργότερο έως της 27η Μαϊου”.

Κατά τη διαδικασία υποβολής των στοιχείων θα πρέπει να δοθεί προσοχή στην ορθή συμπλήρωση των στοιχείων ∆ιαθεσίµων, ∆ανείων και Υποχρεώσεων. Επίσης στην κατηγορία «Υποχρεώσεις σε φορείς εκτός Γενικής Κυβέρνησης», στην οποία καταγράφονται το σύνολο των βραχυπρόθεσµων και µακροπρόθεσµων απλήρωτων υποχρεώσεων του Φορέα προς φορείς εκτός Γενικής Κυβέρνησης, είτε υπάρχει διακανονισµός /ρύθµιση της πληρωµής σε δόσεις, είτε όχι.

Υπενθυμίζεται πως για την Εταιρεία του Δήμου βρίσκεται εδώ και καιρό σε εξέλιξη προσπάθεια ανασύστασης, ενώ ο Δήμαρχος Διονύσου Δ. Ζαμάνης σε παλαιότερη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε αφήσει να εννοηθεί πως κατά τον έλεγχο των οικονομικών της στοιχείων εντοπίστηκαν διαχειριστικές αταξίες οφειλόμενες στην προηγούμενη Διοίκηση.