logo


Συνεδριάζει σήμερα, Τετάρτη 11 Μαΐου και ώρα 10.30 το πρωί, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ (Γενναδίου 8 & Ακαδημίας 65).

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης θα συζητηθούν τα νομοσχέδια του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, «Σύσταση και οργάνωση νομικών προσώπων δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων της χώρας» και «Οργάνωση και λειτουργία των χερσαίων συνοριακών σταθμών της χώρας».

Θα συζητηθούν επίσης η διοργάνωση του συνεδρίου με θέμα: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση, οι Προσφυγικές Ροές και το Μεταναστευτικό Ζήτημα – Επιπτώσεις στην Κοινωνία, την Οικονομία και τον Τουρισμό», που θα πραγματοποιηθεί στη Σάμο 2-4 Ιουνίου 2016 καθώς επίσης και η κοινή συνεδρίαση των Δ.Σ. της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ, η οποία θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ (Μυλλέρου 57) στις 10.30 το πρωί.
Η ημερήσια Διάταξη, τέλος, περιλαμβάνει τα οικονομικά των δήμων, τις Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας και τη Δράση Εναρμόνισης Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής 2016-2017 στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, καθώς και πρόταση νομοθετικών ρυθμίσεων για τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ενώ θα γίνει και απολογισμός του έργου των Επιτροπών της ΚΕΔΕ.

πηγή: aftodioikisi.gr