logo


Έτοιμο να συνδεθεί με το δίκτυο αποχέτευσης είναι τμήμα της Δημοτικής Κοινότητας Δροσιάς, μια που- σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση- ολοκληρώθηκε η παραλαβή του εκτελεσμένου μέρους του αποχετευτικού δικτύου, που αποτελεί το 55% του συνολικού έργου. Υπενθυμίζεται πως το εν λόγω έργο είχε σταματήσει να εκτελείται λόγω κακοτεχνιών του εργολάβου. Για το υπόλοιπο 45% καταβάλλεται από τη Διοίκηση του Δήμου προσπάθεια να ενταχθεί σε χρηματοδότηση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από τον έλεγχο που διενήργησε η ΕΥΔΑΠ και αποκατάσταση των εντοπισθεισών κακοτεχνιών από τον εργολάβο, ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραλαβής του εκτελεσμένου τμήματος του δικτύου αποχέτευσης της Δροσιάς.

Ως γνωστόν, το έργο αποχέτευσης της Δροσιάς κατασκευάστηκε με εργολαβία η οποία δημοπρατήθηκε στις 7/9/2010 και ξεκίνησε στις 4/4/2011. Όμως στην πράξη σταμάτησε να εκτελείται και εγκαταλείφθηκε ένα χρόνο αργότερα. 
Μετά από ενέργειες της παρούσης διοίκησης ολοκληρώθηκε η διαδικασία «κατάτμησης» της εργολαβίας, η οποία εκκρεμούσε από τριετίας με ποσοστό 55% εκτελεσμένου, ώστε να παραδοθεί και να προχωρήσουν οι συνδέσεις. Το δε ανεκτέλεστο υπόλοιπο 45%, να συνδυαστεί και να ενταχθεί σε χρηματοδότηση και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύντομα ξεκινά η διαδικασία για τη σύνδεση των οικιών στο εκτελεσμένο τμήμα του δίκτυου. Επί αυτού θα ενημερωθείτε με νεώτερη ανακοίνωση.