logo


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ & ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

Αγαπητοί γονείς,

Σε έναν περίπου μήνα, ολοκληρώνεται η πρώτη εφαρμογή του Προγράμματος Δημιουργικής Απασχόλησης και Ψυχαγωγίας Δήμου Διονύσου. Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε αυτή την πρωτοποριακή πρωτοβουλία και να επεκτείνουμε τις καλές πρακτικές που αναπτύχθηκαν. Για να αναδείξουμε τα στοιχεία που θα μας βοηθήσουν να ανταποκριθούμε καλύτερα στις ανάγκες των παιδιών σας, θέλουμε να ζητήσουμε και τη δική σας συμμετοχή στη διαδικασία αξιολόγησης που έχει ξεκινήσει.

Για το σκοπό αυτό έχει δημιουργηθεί ηλεκτρονική φόρμα ερωτηματολογίου που μπορείτε να συμπληρώσετε έως και την Πέμπτη 19 Μαΐου ακολουθώντας το σύνδεσμο https://docs.google.com/forms/d/1PMRh–M5ykvnTVpctkkVeDuS45tu7mCfQ_sSC-NzzIU/viewform. (Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας στο 2132030663, 2132030637.)

Επίσης την Τετάρτη 18 Μαΐου και ώρα 6μ.μ. – 7.30μ.μ. με χαρά θα σας υποδεχτούμε στο 2ο Δημοτικό Σχολείου Αγίου Στεφάνου (Λ.Τραπεζούντος 27) σε μια ευχάριστη διαδραστική συζήτηση όπου όλες οι γνώμες θα ακουστούν και θα ανατροφοδοτήσουν το σχεδιασμό του επόμενου προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης.

Σας περιμένουμε!

Με όποιον από τους δύο τρόπους κι αν επιλέξετε να είστε συμμέτοχοι σε αυτήν την προσπάθεια, σας ευχαριστούμε πολύ!!!

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ