logo


Μεθαύριο Τετάρτη 11 Μαϊου στις 10 το πρωί θα συνεδριάσει το Τοπικό Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Διονύσου με 4 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Από αυτά το πρώτο αφορά στην προέγκριση άδειας για τη λειτουργία κυλικείου μέσα στις κατασκηνώσεις του ΤΥΠΕΤ, μετά και από τη σχετική αίτηση που έχει καταθέσει στο Δήμο ο Πρόεδρός τους, ενώ το δεύτερο αφορά στις προτάσεις για τα Μικρά Διονύσια, το θεσμό καλοκαιρινών εκδηλώσεων που κάθε χρόνο τον Ιούνιο πραγματοποιούνται στο χώρο του παλιού Σταθμού του τρένου και για τις οποίες ζητείται η συνδρομή του ΘΕΣΠΙ.

Για φέτος η Δημοτική Κοινότητα προτείνει οι εκδηλώσεις να πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 24  μέχρι και την Τετάρτη 29 Ιουνίου και να περιλαμβάνουν τους καθιερωμένους παραδοσιακούς χορούς και τις επιδείξεις των τμημάτων κιθάρας- ενόργανης γυμναστικής- λάτιν χορών- Tae Kwon Do, αλλά και θεατρική παράσταση, συναυλία με το Β. Λέκκα, μουσικοχορευτικό πρόγραμμα και συνάντηση χορωδιών.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

Θέμα 1ο: Λήψη απόφασης για την προέγκριση άδειας λειτουργίας και ίδρυσης  καταστήματος ΚΥΕ επιχείρησης μαζικής εστίασης –προχείρου γεύματος (ζεστής και κρύας κουζίνας) εντός των κατασκηνώσεων ΤΥΠΕΤ της Εθνικής Τράπεζας που εκπροσωπείται από τον κ. Ιωάννη Ψωμιάδη του Θεόδωρου
Θέμα 2ο: Πρόταση για πρόγραμμα Μικρών Διονυσίων 2016
Θέμα 3ο: Πρόταση για δωρεάν παραχώρηση μονού τάφου σε δημότη
Θέμα 4ο: Εξέταση αιτήματος παράτασης ενταφιασμού