logo


Βουλευτές, Δημοτική Αρχή, παρατάξεις, σύλλογοι, φορείς και ο τοπικός Τύπος είναι καλεσμένοι στην εκδήλωση ενάντια στην τοποθέτηση σταθμού διοδίων στη Βαρυμπόμπη και τον Άγ. Στέφανο, που διοργανώνει την Τετάρτη 11 Μαϊου, στις 7.30 το βράδυ, ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διονύσου. Στόχος της εκδήλωσης η αναζήτηση προτάσεων για δράσεις και ενέργειες, ώστε να τροποποιηθεί ο σχετικός νόμος, καθώς και η έγκριση και υπογραφή ψηφίσματος:

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διονύσου, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνεται εναντίον της τοποθέτησης σταθμών ΔΙΟΔΙΩΝ, στους κόμβους Βαρυμπόμπης και Αγ. Στεφάνου.

H εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 11 Μαϊου 2016, στις 7.30 μμ, στο πολιτιστικό κέντρο της Δ. Κ. Διονύσου (οδός Πλαστήρα 50).

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν, οι Βουλευτές της περιοχής μας, οι Δημοτικές Αρχές, οι εκπρόσωποι των Δημοτικών Παρατάξεων και των Συλλόγων, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου και οι λοιποί Φορείς του Δήμου Διονύσου και όχι μόνον.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ακουσθούν ιδέες και προτάσεις για τις απαραίτητες ενέργειες και δράσεις που πρέπει να γίνουν, προκειμένου να αποφευχθεί η τοποθέτηση σταθμών διοδίων στους ανωτέρω κόμβους, που θα έχει σοβαρές οικονομικές, κυκλοφοριακές και περιβαλλοντικές επιπτώσεις για τους συμπολίτες μας και να ζητηθεί από τους αρμοδίους η άμεση τροποποίηση του σχετικού Νόμου.

Στην εκδήλωση θα παρουσιασθεί σχετικό ΨΗΦΙΣΜΑ προς έγκριση και συλλογή υπογραφών.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Εξωραϊστικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Διονύσου Κ. Μπομπής