logo


Την Άνοιξη, η καρδιά του αναπτυξιακού χάντμπολ χτυπάει από 4 έως 7 Μαΐου, στη ακριτική Προσοτσάνη στο «2ο Prosotsani Spring Handball Cup».

afisa2-aop-2spring-camp

Ο Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ θα είναι παρών στο κορυφαίο τουρνουά χάντμπολ, πριν την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, για τις κατηγορίες Παμπαίδων Β΄ (γεν. 04, 05) και Παγκορασίδων Β΄ (γεν. 04, 05) μεταξύ σπουδαίων ομάδων όπως είναι ο Α.Ο Προσοτσάνης, ο Φίλιππος Βέροιας, ο Ζαφειράκης Νάουσας, ο ΔΙΚΕΑΣ Νέας Ιωνίας, ο Αερωπός Έδεσσας, η Δράμα 1986 και ο Πανσερραϊκός. Επίσημη προσκεκλημένη η πρωταθλήτρια Ρουμανίας «PLOESTI».

ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β΄

Τα αγόρια και τα κορίτσια του Α.Ο Άνοιξης ολοκλήρωσαν τη μίνι προετοιμασία τους υπό την καθοδήγηση του Ομοσπονδιακού προπονητή Ανάπτυξης Κώστα Κότσιρα και χτες Τετάρτη αναχώρησαν για το ραντεβού με την αφρόκρεμα του ελληνικού χάντμπολ, σε ένα τουρνουά που υπόσχεται να προσφέρει συγκινησιακές στιγμές, αγωνιστικό πάθος και εκπληκτικό θέαμα.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΟΑ

Την αποστολή του Α.Ο Άνοιξης εκτός του Ομοσπονδιακού Προπονητή Κώστα Κότσιρα συνοδεύουν ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Χάντμπολ του Α.Ο Άνοιξης Μάριος Λουκάτος και η Γενική Αρχηγός Παγκορασίδων Β΄ Κατερίνα Αυγέρη.

Η διοίκηση του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ ευχαριστεί για μία ακόμα φορά τους γονείς για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην οικογένεια του Α.Ο Άνοιξης. Άλλωστε η ανάπτυξη του χάντμπολ στην περιοχή και η συμμετοχή του συλλόγου σε μεγάλα τουρνουά σε όλη την Ελλάδα οφείλονται στην αγάπη, στο μεράκι και στην προσπάθεια που καταβάλλουμε όλοι εμείς- διοίκηση και γονείς- για τη δημιουργία μιας υγιούς κυψέλης αθλητισμού και παιδείας για τα παιδιά μας.