logo


Με μία μόνο δράση, τον «καθαρισμό και την αισθητική αναβάθμιση» στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου με τη συνεργασία της Κοινότητας και των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας της περιοχής, συμμετέχει φέτος στο Let’ s do it Greece ο Δήμος Διονύσου, μια που- παρά τη σχετική πρόσκληση από την αρμόδια Αντιδημαρχία Στρατηγικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης- δεν υπήρξε ανάλογο ενδιαφέρον από τις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι- όπως δήλωσε στην Οδό Διονύσου ο Πρόεδρος Τ. Μπάσης– αρχικά υπήρχε η πρόθεση να καθαριστεί και να γίνει προσβάσιμη η διαδρομή που οδηγεί στον καταρράχτη της Ραπεντώσας. Η πρόθεση δεν έχει εγκαταλειφθεί, όμως λόγω της δυσκολίας στην υλοποίησή της, θα χρειαστεί να εξασφαλισθεί μηχανολογικός εξοπλισμός από τη Δημοτική Κοινότητα και τους Εθελοντές, οπότε αναβλήθηκε για αργότερα, συμπληρώνει ο κ. Μπάσης. Προς το παρόν, η δράση καθαρισμού της Κυριακής 17/4 επικεντρώνεται σε δύο σημεία: Στο “πράσινο” τρίγωνο, κοντά στην είσοδο των Λατομείων Μαρμάρου, και στο χώρο των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ, στον παλιό σταθμό του τρένου.

Έτσι, και σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Δήμου:

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Διονύσου δηλώνει το παρών στη διεθνούς κλίμακας εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης Let’ s do it! Greece.

Με το σύνθημα «Γίνε η αλλαγή που περιμένεις!!!», την Κυριακή 17 Απριλίου μικροί και μεγάλοι εθελοντές, συντονιζόμαστε με ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιώντας δράσεις καθαρισμού και αισθητικής αναβάθμισης στη Δημοτική Κοινότητα Διονύσου. 

Θυμίζουμε ότι Το »Let’s do it World» αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα.

Με τη συμμετοχή μας, συμβάλλουμε σε ένα καθαρότερο περιβάλλον, διαδίδουμε την αξία της εθελοντικής προσφοράς και γινόμαστε μια μεγάλη παρέα.
Ας γίνουμε λοιπόν η αλλαγή! 


Πληροφορίες: 6977 913 931
Σημείο Συνάντησης: Πλαστήρα 50 (Δημοτική Κοινότητα Διονύσου) ώρα 10:00π.μ.

Γίνε η αλλαγή που περιμένεις 1