logo


Δυο θέματα που θα συζητηθούν κεκλεισμένων των θυρών, περιλαμβάνει η Ημερήσια Διάταξη για τη Σχολική Επιτροπή Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης, που θα συνεδριάσει σήμερα Τετάρτη 6 Απριλίου. Πρόκειται, πιο συγκεκριμένα για τη λήψη απόφασης σχετικά με την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς αναφορικά με τα ευρήματα του ελέγχου για τα οικονομικά στοιχεία του 2014, με συζήτηση που αναμένεται να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, μετά και από την πάγια για τα θέματα αυτά γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου του Δήμου. Κεκλεισμένων των θυρών, επιπλέον, σύμφωνα με αντίστοιχη γνωμοδότηση, θα συζητηθεί ακόμη ένα θέμα, που αφορά στο εξώδικο προς την πρώην λογίστρια της Επιτροπής, στην οποία αποδίδεται ευθύνη για τμήμα των οικονομικών ατασθαλιών και παρατυπιών που εντοπίσθηκαν μετά από τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων της Επιτροπής. Προτείνεται, τέλος, η λεπτομερής καταγραφή του υλικού, που διασώθηκε από την περυσινή φωτιά στα γραφεία της Άνοιξης, να γίνει από μέλη της Επιτροπής, και μάλιστα ανά ζεύγη, λόγω του μεγάλου όγκου των παραστατικών και των εγγράφων. Αν δεν υπάρξει σχετική ανταπόκριση, τότε βοήθεια θα ζητηθεί από το Δήμο, “ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για τη χειρόγραφη ή ψηφιακή καταγραφή του αρχείου, με όποιο τρόπο απαιτηθεί”.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη:

ΘΕΜΑ 1 Λήψη απόφασης για ακύρωση της με αρ. 2/2016 απόφασης ΣΕ.
ΘΕΜΑ 2 Λήψη απόφασης για την υποβολή μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου και παντός ενεχομένου στην Εισαγγελία Πλημ/κών Αθηνών αναφορικά με τις διαπιστώσεις της με αρ. πρ. 221/2015 Πρόσκλησης-Εισήγησης Προέδρου της 4ης/2015 συνεδρίασης καθώς και την έγκριση του περιεχομένου της μηνυτήριας αναφοράς η οποία μας διαβιβάστηκε από τη Νομική Υπηρεσία Δήμου Διονύσου όπως και την εξουσιοδότηση του ΔΣ προς την Πρόεδρο και το νομικό του Δήμου Διονύσου κο Ιωάννη Βασιλείου προκειμένου για την περαιτέρω κατάθεση και υποβολή της μηνυτήριας αναφοράς στην αρμοδία Εισαγγελία Πλημ/κών Αθηνών απευθείας ή μέσω του ΤΑ Αγίου Στεφάνου, εξουσιοδοτώντας τους ταυτόχρονα στην υπογραφή κάθε αναγκαίου εγγράφου για τη περαίωση της παρούσας εντολής.
ΘΕΜΑ 3 Λήψη απόφασης για ορισμό ανά ζεύγη, όλων των μελών της ΣΕ, που θα προβούν στην καταγραφή του διασωθέντος της πυρκαγιάς αρχείου.
ΘΕΜΑ 4 Λήψη απόφασης για έγκριση προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης συνολικής ποσότητας 75.000 λίτρων για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δήμου Διονύσου έτους 2016-2017.
ΘΕΜΑ 5 Λήψη απόφασης για ανανέωση για ένα ακόμη έτος ήτοι από 11-3-2016 έως 10-3- 2017 της σύμβασης μίσθωσης και συντήρησης εκτυπωτικών μηχανημάτων με την εταιρία Konica Minolta για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου.
ΘΕΜΑ 6 Λήψη απόφασης για τη σύναψη συμφωνητικού ενοικίασης φωτοαντιγραφικού μηχανήματος με την εταιρία Intercopier για τις ανάγκες του ΓΕΛ Αγίου Στεφάνου.
ΘΕΜΑ 7 Λήψη απόφασης για την κατακύρωση σε προμηθευτή με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, της προμήθειας βιντεοπροβολέων για τις ανάγκες των σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου, κατόπιν αποσφράγισης των υποβληθέντων προσφορών.
ΘΕΜΑ 8 Λήψη απόφασης για έγκριση συμπληρωματικής προμήθειας κλειδαριών ασφαλείας για τις ανάγκες του ΕΠΑΛ Διονύσου και έγκριση σχετικής συμπληρωματικής δαπάνης συνολικού ποσού 70,87 €.
ΘΕΜΑ 9 Λήψη απόφασης για έγκριση προμήθειας εξαρτημάτων ύδρευσης για το εργαστήριο Φυσικής του ΕΠΑΛ Διονύσου και έγκριση σχετικής δαπάνης 47,50 €.