logo


Την προσεχή Τρίτη 5 Απριλίου στις 10.30 το πρωί θα συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με 21 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως στην εν λόγω Επιτροπή τα θέματα που αφορούν σε εργασίες ή προμήθειες με προτεινόμενη διαδικασία την απ’ ευθείας ανάθεση έχουν κατά πολύ μειωθεί το τελευταίο διάστημα, δικαιώνοντας το Δήμαρχο Διονύσου- και Πρόεδρο της Επιτροπής- Δ. Ζαμάνη, που το Δεκέμβριο του 2014 δήλωνε σε συνέντευξή του στην Οδό Διονύσου: «Όσο καλύτερα οργανώνονται οι υπηρεσίες του δήμου, τόσο θα μειώνονται οι απ’ ευθείας αναθέσεις».

ΤΜ. ΚΟΙΝ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΠΑΙ∆ΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΘΕΜΑ 1ο: Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής στο όνομα της υπαλλήλου Μπακαφούκας Ανδριανής-Μιράντας για καταβολή αποζημίωσης πληγέντων από θεομηνίες την 15/6 και 16/9 του έτους 2014, στους δικαιούχους.

ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση με απευθείας ανάθεση λόγω κατεπείγοντος α) της δαπάνης συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α και β) της διάθεσης πίστωσης για τη «Προμήθεια κρέατος» για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του ∆ήμου ∆ιονύσου.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΘΕΜΑ 3ο: Έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για την καταβολή δαπάνης (οικονομική συμμετοχή) για εκτέλεση έργων από την ∆Ε∆∆ΗΕ (τοποθέτηση φωτιστικών, μετατόπιση στύλων, επαύξηση ισχύος παροχών, ηλεκτροδότηση πίλλαρ) σε κοινόχρηστους χώρους του ∆ήμου ∆ιονύσου – έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για έξοδα της δικαστικής Επιμελήτριας Τριανταφύλλου Αγγελικής.

ΘΕΜΑ 5ο: ∆ιάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού ο.ε. 2016, για δαπάνες που θα διενεργηθούν μέσω της πάγιας προκαταβολής των ∆ημοτικών κοινοτήτων του ∆ήμου.

ΘΕΜΑ 6ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την ετήσια συνδρομή του ∆ήμου ως συνδρομητή στην Σ. Καραγιλάνης μον. ΕΠΕ.

ΘΕΜΑ 7ο: Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων ΠΟΕ, προϋπολογισμού οικ. έτους 2016.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

ΘΕΜΑ 8ο: Έγκριση πρακτικού ηλεκτρονικού δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού για την ανάθεση της «Προμήθειας υπηρεσίας καθαρισμού υπόγειων κάδων» και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 9ο: Έγκριση πρακτικού του πρόχειρου διαγωνισμού για την «Προμήθεια Υπηρεσιών Παροχής Ιατρικών – Εργαστηριακών Εξετάσεων για τους εργαζομένους του ∆ήμου» προϋπολογισμού 42.956,16 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 23%.

ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση πρακτικού οικονομικών προσφορών πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών και εξοπλισμού πρασίνου, συνολικού προϋπολογισμού 45.477,91€.

ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού ο.ε. 2016 για τις συνεχιζόμενες δαπάνες του ∆ήμου.

ΘΕΜΑ 12ο: Έγκριση πρακτικού ηλεκτρονικού δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού για την ανάθεση της «Συντήρησης και επισκευής ηλεκτρο-μηχανολογικών εγκαταστάσεων και δεξαμενών πόσιμου νερού» και λήψη σχετικής απόφασης.

ΘΕΜΑ 13ο: Έγκριση πρακτικού οικονομικών προσφορών πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια αντλητικού συγκροτήματος Booster, συνολικού προϋπολογισμού 16.605,00€.

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΘΕΜΑ 14ο: Έγκριση ∆απάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 6.675,42 € ως συμμετοχή για την πληρωμή του 2ου λογαριασμού της μελέτης «Υδραυλικές – Περιβαλλοντικές Μελέτες στην υπό Πολεοδόμηση περιοχή της Κοινότητας Ροδόπολης», συμβατικής αμοιβής 200.260,20 € συμπερ. ΦΠΑ.

ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 17.235,78€ για την πληρωμή του 2ου Λογαριασμού της μελέτης με τίτλο: «Βελτίωση Λ. Μαραθώνος – Χελμού – Κρυονερίου».

ΘΕΜΑ 16ο: Α. Έγκριση ∆απάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 150.000,00 € για το έτος 2016 για το έργο: «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης τμήματος οδού Εργασίας στη ∆.Κ. Αγ. Στεφάνου»
Β. Κατάρτιση των όρων διακήρυξης δημοπρασίας του έργου: «Κατασκευή τοίχου αντιστήριξης τμήματος οδού Εργασίας στη ∆.Κ. Αγ. Στεφάνου».

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΘΕΜΑ 17ο: Αίτημα του κ. Μπιτούνη Ιωάννη για αποζημίωση από πτώση του οχήματός του σε λακκούβα.

ΘΕΜΑ 18ο: Αίτημα του κ. Κλάδη ∆ιονύση για αποζημίωση από πτώση οχήματος σε υπερυψωμένο καπάκι φρεατίου.

ΘΕΜΑ 19ο: Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης για την δημοσίευση Συνοπτικής Κατάστασης Προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων ∆ήμου ∆ιονύσου για το Έτος 2016 στην εφημερίδα «ΓΕΝΙΚΗ ∆ΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ».

ΘΕΜΑ 20ό: Έγκριση ∆απάνης και ∆ιάθεση Πίστωσης για την Πληρωμή Απευθείας Ανάθεσης Εργασιών Επισκευής Βλαβών ∆ικτύου Ύδρευσης (Αντλιοστάσια, ∆εξαμενές, Σωληνώσεις) ∆ήμου ∆ιονύσου.

ΤΜ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ∆ΙΑΦΑΝΕΙΑΣ

ΘΕΜΑ 21ο: Έγκριση α)της δαπάνης και της διάθεσης πίστωσης για «Προμήθεια αναλωσίμων εκτυπωτή «Κάρτας ∆ημότη»» και β)των σχετικών τεχνικών προδιαγραφών.

ΘΕΜΑ 22ο: Έγκριση ∆απάνης και διάθεση πίστωσης ύψους 73.800,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) στον Κ.Α. 30.7412.0021 του προϋπολογισμού του ∆ήμου ο.ε. 2016 για το έργο: “Ερευνητικό έργο για τη διερεύνηση του βέλτιστου συστήματος ολοκληρωμένης διαχείρισης των βιοαποβλήτων και των φυτικών υπολειμμάτων του ∆ήμου ∆ιονύσου”.