logo


Την Κυριακή 3 Απριλίου, στο προαύλιο του Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Διονύσου και από τις 9.30π.μ. μέχρι τη 1μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η 47η εθελοντική αιμοδοσία που οργανώνει ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Διονύσου, με τη συνεργασία του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», της Εθνικής Υπηρεσίας Αιμοδοσίας και του Γ’ Περιφερειακού Κέντρου Αιμοδοσίας.

aimo

Την ίδια ημέρα και ώρα θα πραγματοποιήσει την 48η δράση αιμοδοσίας στα γραφεία του στον Άγ. Στέφανο, ο Σύλλογος Γυναικών Αγ. Στεφάνου:

Syllogosgynakon

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι η αιμοληψία του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Απριλίου 2016, από ώρα 9.30 π.μ. – 1 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου μας, επί της Λ. Μαραθώνος 4, στον Άγ. Στέφανο Αττικής.

Η Επιτροπή Αιμοδοσίας σάς παρακαλεί να συμμετέχετε ενεργά στην αιμοδοσία και κυρίως να ευαισθητοποιήσετε και άλλα άτομα, έτσι ώστε το έργο για το οποίο δραστηριοποιούμαστε να έχει επιτυχία.

Η αιμοδοσία πρέπει να γίνει βίωμά μας, προκειμένου να εξυπηρετούνται όλοι όσοι το έχουν ανάγκη. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό και μόνο αν το δείτε προσωπικά θα καταλάβετε πόσο πολύτιμο και αναγκαίο είναι.

Επίσης πρέπει να σημειώσουμε ότι είναι πολύ συγκινητικό αλλά και ενθαρρυντικό το γεγονός ότι έχουμε αρκετούς εθελοντές αιμοδότες. Αισθανόμαστε υπερηφάνεια για αυτούς τους ανθρώπους, γιατί έχουν πραγματικά αισθήματα και προτεραιότητά τους είναι η αλληλεγγύη, η αγάπη και η βοήθεια προς το συνάνθρωπο.

Επίσης, το ενδιαφέρον για τη ζωή, μαζί με την αγάπη και την αλληλεγγύη, αποτελούν πράξεις ανεκτίμητες, που ολοκληρώνουν την ύπαρξή μας!

Σε μια εποχή που όλα δοκιμάζονται, είναι βέβαιο ότι οι εθελοντές αιμοδότες χαρίζουν ένα ανεκτίμητο δώρο ζωής.

Γιατί, λίγες σταγόνες από το αίμα μας κάνουν μια καρδιά να κτυπά…

Το Δ.Σ. και η Επιτροπή του Συλλόγου μας θα σας καλωσορίσουμε όπως πάντα με χειροποίητα καλούδια, γλυκά και αλμυρά.

Σύλλογος Γυναικών Αγίου Στεφάνου
Το Δ.Σ. του Συλλόγου
Η Επιτροπή Αιμοδοσίας