logo


Με την ένδειξη ΕΠΕΙΓΟΝ καλούνται εντός 48ώρου να παρουσιαστούν για προκαταρκτική εξέταση στο Πταισματοδικείο Αμαρουσίου, τα 52 μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων των δυο Σχολικών Επιτροπών του Δήμου από συστάσεώς τους, το 2011, στο πλαίσιο της μήνυσης, που έχει υποβάλει ο Δ. Ζαμάνης– αλλά όχι με την ιδιότητά του του Δημάρχου Διονύσου- σχετικά με τις ατασθαλίες που παρουσιάστηκαν πέρυσι, κατά τη διάρκεια ελέγχου στα οικονομικά στοιχεία τους.

Την κλήτευση σήμερα παρέλαβαν μεταξύ άλλων οι τέως και οι νυν Πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, αλλά και μέλη των Δ.Σ. από το 2011 μέχρι σήμερα, είτε παραμένουν ενεργά είτε έχουν παραιτηθεί. Ανάμεσά τους οι Κ. Παλιγγίνης, Μ. Γαρεφαλάκης, Λ. Μήλα, Σ. Κοτρώτσος, Μ. Λουκάτος, Κ. Αυγέρη, A. Καρακάση, Λ. Φέρμελη, Β. Κοκμοτός αλλά και Π. Χρονόπουλος, Ξ. Νταγκαλή, Σπ. Γιαννουλάτος, Β. Ζώτου, Ε. Καγιαλή, Κ. Γκιζελή, Α. Δελαγραμμάτικας, Τ. Κώνστα, Β. Πεντζερίδου, Στ. Μιχιώτης και πολλοί άλλοι.

Αυτή η εξέλιξη έχει φέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, αναστάτωση στην ομάδα της Δημοτικής Αρχής, με πολλούς από τους κλητευθέντες, νυν δημοτικούς συμβούλους και στελέχη της, να εκφράζουν ήδη ανοιχτά τη δυσαρέσκειά τους. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η δικογραφία θα αναζητηθεί αύριο από τους ενδιαφερόμενους, ώστε να αποσαφηνισθεί και το αντικείμενο της μήνυσης, μια που δεν αναφέρεται στην κλήτευση.

kliteysi