logo


zam

«Η 25η Μαρτίου, διπλή εορτή της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, αποτελεί ημέρα εθνικής ανάτασης και διαχρονικό σύμβολο των αγώνων του Ελληνισμού.

Η ημέρα της Εθνικής Επετείου είναι σήμερα πρόσκληση συσπείρωσης όλων μας. Μας υπενθυμίζει, ότι, ενωμένοι και με αποφασιστικότητα, μπορούμε να κατακτούμε στόχους που μοιάζουν ανέφικτοι. Στις δυσμενείς συγκυρίες του σύγχρονου κόσμου και της χώρας μας, είναι χρέος όλων των Ελλήνων να κρατάμε ζωντανό το διαχρονικό μήνυμά της. Οι αξίες, τα ιδανικά, και η πίστη που οδήγησαν το έθνος στην ελευθερία, αποτελούν στήριγμα για όλες τις γενιές των Ελλήνων και συνεχίζουν να φωτίζουν την κοινή πορεία μας προς την ανάπτυξη και την πρόοδο ώστε με ομοψυχία και αλληλεγγύη, να καταφέρουμε να παραδώσουμε μια καλύτερη Ελλάδα στη νεολαία μας και στις επόμενες γενιές.

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες τις συμπολίτισσες και όλους τους συμπολίτες και σας προσκαλώ να συμμετάσχετε στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821».