logo


Για την παροχή πολιτιστικών, καλλιτεχνικών και αθλητικών υπηρεσιών στα καλοκαιρινά προγράμματα, αλλά και στα τμήματά του, ο ΘΕΣΠΙΣ προκηρύσσει δυο ανοιχτούς ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς για την ανάδειξη αναδόχου, συνολικής προεκτιμώμενης δαπάνης 92.900 ευρώ και 187.808 ευρώ αντιστοίχως.

Η επιλογή του αναδόχου παροχής υπηρεσιών θα γίνει με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, ενώ η χρηματοδότηση προέρχεται και στις δυο περιπτώσεις από ίδιους πόρους.

Σύμφωνα με την προκήρυξη για τα summer camps, “οι υπηρεσίες που πρόκειται να πραγματοποιήσει ο ανάδοχος με την διάθεση κατάλληλου προσωπικού-ανθρώπινου δυναμικού συνίστανται στις ακόλουθες δραστηριότητες: εικαστικά, χειροτεχνίες, κατασκευές, παιδική χορωδία, μουσικοκινητική, χορό (μοντέρνο, ελεύθερο, παραδοσιακό), παιχνίδια σκέψης – κρίσης, ομάδες συζήτησης, λέσχη βιβλίου, θεατρικό παιχνίδι, κουκλοθέατρο, ζούμπα, ποδόσφαιρό, μπάσκετ, βόλεϊ, στίβο, πινκ πονκ, αυτοάμυνα, Zumba kinds, γνωριμία με ολυμπιακά αθλήματα – αγωνίσματα κατασκηνωτικά παιχνίδια, οργανωμένα – ομαδικά παιχνίδια, προβολή ταινιών.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5 – 15 ετών που κατοικούν στο ∆ήμο ∆ιονύσου, με το συνολικό αριθμό ωφελουμένων, που θα μπορεί να εξυπηρετήσει το πρόγραμμα, να ανέρχεται κατ’ εκτίμηση στους 700.

Αντιστοίχως, η προκήρυξη για τα τμήματα του ΘΕΣΠΙ ορίζει ότι “οι υπηρεσίες που πρόκειται να πραγματοποιήσει ο ανάδοχος με την διάθεση κατάλληλου προσωπικού-ανθρώπινου δυναμικού συνίστανται στις ακόλουθες δραστηριότητες: Μοντέρνος Χορός, Μπαλέτο, Zumba, Pilates, Latin, Bollywood, Παραδοσιακοί Χοροί, Γιόγκα, Μαθήματα Αυτοβελτίωσης, Χορωδίες (Παιδιών, Νέων, Ενηλίκων), Μπαντίνα, Μαθήματα Κιθάρας, Θεατρικές Ομάδες (Παιδιών, Νέων, Ενηλίκων), Εικαστικά, Μουσική Σχολή.
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε δημότες – κατοίκους του ∆ήμου ∆ιονύσου, ηλικίας 3 – 65 ετών. Ο συνολικός αριθμός ωφελουμένων που θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τα εν λόγω τμήματα του δημοτικού Ν.Π.∆.∆. «Ο.Ν.Α.Π. – ΘΕΣΠΙΣ» ∆. ∆ιονύσου, ανέρχεται – κατ’ εκτίμηση – στους 1.200.