logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πολιτικής Προστασίας, σήμερα Τρίτη 1η Μαρτίου, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης δήλωσε:

zama

«Η Πολιτική Προστασία αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό με ιδιαίτερη σημασία στις μέρες μας, καθώς ουσιαστικά αποτελεί τη συνένωση των δυνάμεων όλων των πολιτών έναντι φυσικών και ανθρωπογενών απειλών ή κινδύνων, που μπορούν να διαταράξουν σε καιρό ειρήνης την κοινωνική λειτουργία.

Στον Δήμο Διονύσου έχουμε τη χαρά και την τιμή να δραστηριοποιούνται πέντε κλιμάκια εθελοντών Πολιτικής Προστασίας, τα οποία σε συνεργασία με την αρμόδια Αντιδημαρχία αντιμετωπίζουν καθημερινά, αποτελεσματικά και επιτυχημένα, τα προβλήματα που προκύπτουν, ενώ με στόχο τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών τους πρόσφατα δημιουργήσαμε στο Δήμο το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας.

Θέλω να συγχαρώ, όλους τους εθελοντές και τους υπαλλήλους του Δήμου μας καθώς και τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας που με εργατικότητα, μεθοδικότητα και αυταπάρνηση συμβάλλουν αποφασιστικά στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, προσφέροντας υψηλό κοινωνικό έργο».