logo


Τη Λ. Παπαπαναγιώτου, που διέθεσε το χώρο του παλιού βιβλιοπωλείου της στον Άγ. Στέφανο για το 4ο Ανταλλακτικό Παζάρι, και τον Σπ. Παπαδόπουλο, που έδωσε ρεύμα, ευχαριστούν δημόσια με επιστολές τους τα μέλη του Δικτύου Αλληλεγγύης Διονύσου:

 

27 Ιανουαρίου
Αγαπητή Λένα,

για άλλη μία φορά το Δίκτυο Αλληλεγγύης Διονύσου σε ευχαριστεί από καρδιάς για την φιλοξενία του 4ου Χαριστικού – Ανταλλακτικού Παζαριού της αλληλέγγυας προς τους συμπολίτες δομή μας.

Η δράση αυτή που έλαβε χώρα τον προηγούμενο μήνα στον φιλόξενο και ιστορικό για την κοινότητά μας χώρο του παλιού σου βιβλιοπωλείου “Λέσχη Βιβλίου” στην Πλατεία Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο – ο ίδιος χώρος που φιλοξένησε και το 1ο Χαριστικό – Ανταλλακτικό Παζάρι μας – έλαχε μεγάλης αποδοχής από τους συμπολίτες μας! Τόσο από εκείνους που ήθελαν να προσφέρουν, που ήθελαν να ανταλλάξουν, που είχαν κάποια ανάγκη, όσο και από εκείνους που ήθελαν να επικοινωνήσουν, να ενεργοποιηθούν, να δραστηριοποιηθούν, να συμμετάσχουν να αντιδράσουν και να αντισταθούν!

Σε ευχαριστούμε Λένα Παπαπαναγιώτου!

***

Άγιος Στέφανος, 12 Φεβρουαρίου 2016

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Διονύσου ευχαριστεί θερμά τον κύριο Σπάρτακο Παπαδόπουλο, που έχει το πρατήριο της Shell στην Πλατεία Δημοκρατίας στον Άγιο Στέφανο, δίπλα στο οποίο πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα το 4ο Χαριστικό – Ανταλλακτικό Παζάρι της δομής μας.

Χωρίς την δική του γενναιόδωρη προσφορά σε ρεύμα, δεν θα μπορούσε να «λουστεί στο φως» η προσφορά προς τους συμπολίτες μας.

Κανένας μόνος του στην κρίση!