logo


Ο συμπολίτης μας από τη Ροδόπολη Β. Στεφανάκης πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος, μια που- έστω και με καθυστέρηση ετών- οι επανειλημμένες εκκλήσεις, επισημάνσεις και διαμαρτυρίες του έπιασαν τόπο: Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου ξεκίνησε η αποξήλωση των παράνομων πινακίδων που “κοσμούσαν” στύλους ΔΕΗ και ΟΤΕ, συρματοπλέγματα, δέντρα κ.λπ.

Ειδικότερα, σχετικό έγγραφο έστειλε η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας προς τους επτά Τοπικούς Προέδρους να προχωρήσουν σε αποξήλωση των πινακίδων που έχουν τοποθετηθεί παράνομα πάνω σε κορμούς δέντρων κ.λπ., διαδικασία που ήδη ξεκίνησε στη Σταμάτα.

Όπως μάλιστα συμπληρώνει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τ. Μπάσης, έπονται όσοι καταστηματάρχες έχουν τοποθετήσει διαφημιστικές πινακίδες σε κοινόχρηστους χώρους (πεζοδρόμια κ.λπ.). Τις πινακίδες έχει ήδη καταγράψει και φωτογραφίσει η Δημοτική Αστυνομία, ενώ εντός των ημερών ο Δήμος θα ειδοποιήσει τους επιχειρηματίες ώστε να τις αφαιρέσουν σε εύλογο χρονικό διάστημα. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αποξηλωθούν από δημοτικά συνεργεία.