logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Διονύσου ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής και για να δώσει περισσότερες ευκαιρίες και δυνατότητες στους δημότες και τους κατοίκους, αλλά και σε ευπαθείς ομάδες του Δήμου, να αθλούνται και να γυμνάζονται, μειώνει τη συνδρομή για το Δημοτικό Γυμναστήριο.
Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από απόφαση του ΟΝΑΠ «Ο Θέσπις», στο εξής οι δημότες και οι κάτοικοι του Δήμου Διονύσου, που έχουν Κάρτα Δημότη, θα έχουν έκπτωση 30% και οι πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, άνεργοι, μαθητές, φοιτητές και όσοι έχουν ετήσιο εισόδημα μικρότερο των 12.000 ευρώ, θα έχουν έκπτωση 50% στη συνδρομή που επιλέγουν. Επίσης τα προγράμματα του Δημοτικού Γυμναστηρίου για ΑμεΑ μπορούν να τα παρακολουθούν οι ενδιαφερόμενοι δωρεάν.

_ ΝΕΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 1 _001

Πρόσφατα, διευρύνθηκαν το ωράριο καθώς και τα ομαδικά προγράμματα άθλησης του Δημοτικού Γυμναστηρίου, ώστε οι δημότες να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το πρόγραμμα αυτό που τους ταιριάζει.

Το νέο ωράριο του Γυμναστηρίου είναι από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 8:00 το πρωί έως τις 10:00 το βράδυ και το Σάββατο από τις 9:00 το πρωί έως τις 3:00 το μεσημέρι.

Το Δημοτικό Γυμναστήριο βρίσκεται επί των οδών Σαρανταπόρου 1Α και Ηρώων Πολυτεχνείου, στον Άγιο Στέφανο (τηλ. 210 6215104) και διαθέτει για τους αθλούμενους πολλούς διαδρόμους, ποδήλατα, ελλειπτικά καθώς και όλα τα σύγχρονα μηχανήματα για μυϊκή ενδυνάμωση αλλά και ελεύθερα βάρη. Διαθέτει επίσης ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα για τα ομαδικά προγράμματα όπου λειτουργούν τμήματα για pilates, dance – aerobic και παραδοσιακούς χορούς. Οι γυμναστές είναι στη διάθεση του κάθε δημότη, καθημερινά, για να τον καθοδηγήσουν και να προσαρμόσουν ένα πρόγραμμα άθλησης ή μυϊκής ενδυνάμωσης ειδικά για αυτόν.

Την Κάρτα του Δημότη οι ενδιαφερόμενοι δημότες και κάτοικοι μπορούν να την εκδώσουν στο ΚΕΠ του Αγίου Στεφάνου, Σωκράτους 1 (τηλ. 210 8004114 και fax 210 8145896).

Ο Πρόεδρος του ΟΝΑΠ «O Θέσπις» Βασίλης Δαρδαμάνης δήλωσε: «Σε μια δύσκολη περίοδο που κυρίαρχα στοιχεία της καθημερινότητας των συμπολιτών μας είναι η οικονομική δυσπραγία και η ανασφάλεια, η Διοίκηση του Δήμου μας προσπαθεί, με συνεχείς παρεμβάσεις, να προσφέρει στους δημότες και τους κατοίκους ευκολότερη πρόσβαση στον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Μέρος αυτής της κοινωνικής πολιτικής που εφαρμόζουμε είναι και η μείωση στη συνδρομή για όσους αθλούνται στο Δημοτικό Γυμναστήριο».