logo


Σε μείωση στη συνδρομή κατηγοριών πληθυσμού που αθλούνται στο Δημοτικό Γυμναστήριο, στον Άγ. Στέφανο, και διαθέτουν την Κάρτα του Δημότη, προχώρησε με απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του ΘΕΣΠΙ στη χθεσινή, 4 Φεβρουαρίου, συνεδρίασή του.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την εισήγηση του Προέδρου του Οργανισμού Β. Δαρδαμάνη, μείωση της τάξης του 50% θα ισχύει για τη συνδρομή των ανέργων και των ατόμων με εισόδημα μικρότερο των 12.000 ευρώ ετησίως, καθώς και όσων τρίτεκνων, πολύτεκνων και φοιτητών διαθέτουν την Κάρτα του Δημότη. Για τις υπόλοιπες ομάδες αθλούμενων, εφόσον επίσης διαθέτουν την Κάρτα, η έκπτωση θα φθάνει στο 30%.

photo-309

Η παραπάνω πρόταση ψηφίστηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, ομόφωνα, ενώ απέσπασε και τα συγχαρητήρια των μελών του Δ.Σ.

Στην ίδια συνεδρίαση, εξάλλου, απορρίφθηκε το αίτημα της Κ. Μερόντη να καταργηθεί το Θεατρικό Εργαστήρι Νέων του Διονύσου, λόγω υπερβολικού κόστους. Στο συγκεκριμένο, μάλιστα, αίτημα ο κ. Δαρδαμάνης ήταν κατηγορηματικός, αρνούμενος να δεχθεί, όπως είπε, πως ένας άνθρωπος του θεάτρου (σ.σ. η κ. Μερόντη είναι υπεύθυνη για τη θεατρική ομάδα στην Άνοιξη) προτείνει την κατάργηση ενός άλλου θεατρικού σχήματος της πόλης, που επιπλέον έχει στο δυναμικό του- και σε λιγότερο από ένα χρόνο λειτουργίας- 19 κιόλας μέλη.

Αποφασίσθηκε,τέλος, η εκ νέου διενέργεια του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου στα προγράμματα μαζικού αθλητισμού του Δήμου, μετά και από την εν μέρει βάσιμη ένσταση που υπέβαλε ένας εκ των δυο ενδιαφερομένων στο πλαίσιο του πρώτου διαγωνισμού. Η εξ αρχής διαδικασία, όπως υπογράμμισε ο κ. Δαρδαμάνης, θα διασφαλίσει την επιλογή αναδόχου από κάθε πιθανό ψεγάδι, ενώ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί στα τέλη Φεβρουαρίου.