logo


Την προσεχή Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου στις 10 το πρωί θα συνεδριάσει, μετά από διάλειμμα σχεδόν ενάμιση μήνα, η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, με 15 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η κατακύρωση των πρακτικών του διαγωνισμού για την κατασκευή των 7 Παιδικών Χαρών του Δήμου, εκτιμώμενου προϋπολογισμού 600.000 ευρώ. Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο του 2015 με τη συμμετοχή 19 ενδιαφερομένων εταιρειών και προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία ΜΕΝΤΩΡ Α.Τ.Ε. με συνολική οικονομική προσφορά ποσού 244.619,83€ (χωρίς ΦΠΑ 23%) και μέση έκπτωση σχεδόν 50%. Αλλά και η έγκριση του πρακτικού δημοπρασίας για τη μίσθωση του δημοτικού περίπτερου στο Διόνυσο, στη συμβολή των οδών Μητρ. Κυδωνιών και Διονύσου, που παρέμενε κλειστό από τον περασμένο Αύγουστο. Τελευταίος πλειοδότης με 1000 ευρώ μηνιαίο μίσθωμα στη δημοπρασία που έγινε τον περασμένο Δεκέμβριο, αναδείχθηκε ο Ν. Δαρδαμάνης, αδελφός του προέδρου του ΘΕΣΠΙ Β. Δαρδαμάνη. Η διάρκεια της μίσθωσης ανέρχεται στα 6 χρόνια από την υπογραφή της σύμβασης. Το περίπτερο, στο οποίο ήδη πραγματοποιούνται εντατικές εργασίες διαμόρφωσης, αναμένεται να λειτουργήσει μέσα στο επόμενο δεκαήμερο:

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΘΕΜΑ 1ο: Απαλλαγή υπολόγου παγίας προκαταβολής έτους 2015.

∆/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ/ΤΜ. ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΘΕΜΑ 2ο: Απόδοση πάγιας προκαταβολής ο.ε. 2015 της ∆.Κ. Κρυονερίου και την απαλλαγή του Υπολόγου κ. Χριστόπουλου ∆ημήτρη.
ΘΕΜΑ 3ο: Απόδοση πάγιας προκαταβολής ο.ε. 2015 της ∆.Κ. ∆ροσιάς και την απαλλαγή του Υπολόγου κ. Ποτίδη Χρήστου.
ΘΕΜΑ 4ο: Απόδοση πάγιας προκαταβολής ο.ε. 2015 της ∆.Κ. Άνοιξης και την απαλλαγή του Υπολόγου κ. Πιπέρη Χαράλαμπου.
ΘΕΜΑ 5ο: Απόδοση πάγιας προκαταβολής ο.ε. 2015 της ∆.Κ. ∆ιονύσου και την απαλλαγή του Υπολόγου κ. Αναστάσιου Μπάση.
ΘΕΜΑ 6ο: Απόδοση πάγιας προκαταβολής ο.ε. 2015 της ∆.Κ. Αγίου Στεφάνου και την απαλλαγή του υπολόγου κ. Κασαπάκη Μιχαήλ.
ΘΕΜΑ 7ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής και έγκριση απόδοσης Λογαριασμού (ΓΚΑΣΙΩΝΑ ΙΩΑΝΝΑ).
ΘΕΜΑ 8ο: Απαλλαγή υπολόγου χρηματικού εντάλματος προπληρωμής κ. Χανιώτη Παναγιώτας (21.300,00 €) και έγκριση απόδοσης Λογαριασμού.
ΘΕΜΑ 9ο: Ανατροπή των απλήρωτων δεσμευμένων πιστώσεων του οικονομικού έτους 2015.
ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση δαπανών και διάθεση πιστώσεων, προκειμένου να πληρωθούν υποχρεωτικές δαπάνες του ∆ήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 158 & 160 του Νόμου 3463/2006 (Κ.∆.Κ.).

∆/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
ΘΕΜΑ 11ο: α) Κατακύρωση των πρακτικών της δημοπρασίας για την ανάθεση του έργου: «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 7 ΠΑΙ∆ΙΚΩΝ ΧΑΡΩΝ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ», προϋπολογισμού 600.000,00 € (με ΦΠΑ).
β) Έγκριση του αποτελέσματος του διαγωνισμού του παραπάνω έργου.
ΘΕΜΑ 12ο: Εξέταση ενστάσεων κατά του Πρακτικού Νο ΙΙ του ∆ιαγωνισμού για την ανάθεση της σύμβασης παροχής υπηρεσιών με τίτλο: «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: ∆ΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ Υ∆ΑΤΩΝ ΣΤΙΣ ∆.Κ. ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ∆ΙΟΝΥΣΟΥ, ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ, ΡΟ∆ΟΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΤΟΥ ∆ΗΜΟΥ ∆ΙΟΝΥΣΟΥ».

∆/ΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΘΕΜΑ 13ο: Απευθείας Ανάθεση Αποκατάστασης Ζημιάς Αντλιοστασίου Γηπέδου στη ∆ημοτική Ενότητα Σταμάτας του ∆ήμου ∆ιονύσου.
ΘΕΜΑ 14ο: Απευθείας Ανάθεση Αποκατάστασης Βλάβης σε Σωλήνα Ύδρευσης στη ∆ημοτική Ενότητα Σταμάτας του ∆ήμου ∆ιονύσου.

∆/ΝΣΗ ΕΣΟ∆ΩΝ-ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ /ΤΜ. ΕΣΟ∆ΩΝ
ΘΕΜΑ 15ο: Έγκριση πρακτικού δημοπρασίας για την εκμίσθωση ∆ημοτικού περιπτέρου στη ∆.Ε. ∆ιονύσου του ∆ήμου ∆ιονύσου.