logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε μια άκρως χαντμπολική και εορταστική ατμόσφαιρα, ο Α.Ο. Άνοιξης Χάντμπολ έκοψε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στο καφέ FLOU Da Bar στην πλατεία της Άνοιξης.

A1

Περισσότεροι από 150 αθλητές, γονείς και φίλοι του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ έδωσαν το «παρών» γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα, σε μια εκδήλωση με έντονο το «άρωμα γυναίκας», καθώς οι χαντμπολίστριες, μικρές και μεγάλες, ήταν, όπως αποδείχθηκε, τα τιμώμενα πρόσωπα για τη χρονιά που μας πέρασε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος, αθλήτρια της ΟΦ.Ν.Ιωνίας, Λαμπρίνα Τσάκαλου, ο αθλητής της ΑΕΚ, Μανώλης Κουμαραδέλης, η Ταμίας της Ομοσπονδίας Χάντμπολ και Πρόεδρος ΕΑΠ/ΟΧΕ, κα Κική Μπακουλοπούλου, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Διονύσου,  Παναγιώτης Μπιτάκος και Ανθή Λουκάτου, η πρώην Αντιδήμαρχος Παιδείας, κα Θεοδώρα Σαραντάκη, o Γραμματέας του ΔΣ του Α.Ο Άνοιξης κος Αλέκος Νίκας, η πρώην Πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και μέλος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Διονύσου, κα Λαμπρινή Μήλα, ο πρώην Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κος Άγγελος Κατσιακίδης, το μέλος του ΔΣ της ΕΣΧΑ, Γιώργος Τριανταφύλλου και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού Άνοιξης, κα Γεωργία Καϊμενάκη.

A4

Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Χάντμπολ του Α.Ο. Άνοιξης, Μάριος Λουκάτος, στο καλωσόρισμά του, αναφέρθηκε τόσο στην 3ετή πορεία του Συλλόγου και στις διακρίσεις που κατόρθωσαν να επιτύχουν σε ατομικό επίπεδο οι αθλητές της ομάδας, όσο και στην αλματώδη ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος στην περιοχή, με τη συμπαράσταση και υποστήριξη των πολύτιμων χορηγών του Συλλόγου. Ιδιαίτερη μνεία έγινε στους μικρούς αθλητές της ομάδας, οι οποίοι, παράλληλα με τις αθλητικές τους επιδόσεις, αριστεύουν και στο σχολείο.

Ο προπονητής του Συλλόγου και Ομοσπονδιακός Προπονητής Ανάπτυξης Παμπαίδων της ΟΧΕ, Κώστας Κότσιρας, αναφέρθηκε στην ιδιαίτερη βαρύτητα που αποδίδουν διοίκηση και προπονητής, όχι μόνο στη δημιουργία ικανών αθλητών, αλλά ολοκληρωμένων ανθρώπων με ήθος, γνώσεις και ποιότητα.

Μετά το κόψιμο της βασιλόπιτας από τους Γενικούς Αρχηγούς της ομάδας Κατερίνα Αυγέρη και Γιάννη Γκιουρέ, πραγματοποιήθηκαν οι απονομές και οι βραβεύσεις στα τιμώμενα πρόσωπα της βραδιάς.
Επίτιμη καλεσμένη της εκδήλωσης ήταν η Πρωταθλήτρια Ελλάδας με την ΟΦ Ν. Ιωνίας Λαμπρίνα Τσάκαλου, η οποία τιμήθηκε από το Σύλλογο του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ για τη συμμετοχή της στη Μεικτή Κόσμου Beach handball το 2015, σ’ ένα αγώνισμα που από το 2020 θ’ αποτελεί πλέον ολυμπιακό άθλημα. Στα 21 της χρόνια η Λαμπρίνα Τσάκαλου, με 2 Πρωταθλήματα και 3 Κύπελλα Ελλάδας, τιμά το ελληνικό γυναικείο χάντμπολ αλλά και τον Α.Ο Άνοιξης, αφού βρίσκεται συνεχώς δίπλα στο Σύλλογο, σε όλες τις εκδηλώσεις του, αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα μίμησης για τους μικρούς αθλητές μας.

A5

Μεγάλο μέρος της εκδήλωσης ήταν αφιερωμένο στο θεσμό των αθλητικών χορηγιών και στην πολύτιμη κοινωνική προσφορά και υποστήριξη που προσφέρουν στην ανάπτυξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης, απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες σε όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές του τμήματος Χάντμπολ, προεξέχοντος του εφοπλιστή κ. Αθανασίου Μαρτίνου, που έχει συμπεριλάβει τον Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ στους εκατοντάδες κοινωνικούς και αθλητικούς φορείς που στηρίζει. Το τιμητικό αναμνηστικό παρέλαβε εκ μέρους του κ. Αθανάσιου Μαρτίνου ο κος Γεώργιος Γιάννακας.

Για την ανιδιοτελή τους προσφορά στο Σύλλογο βραβεύτηκαν επίσης οι χορηγοί του συλλόγου: BIC VIOLEX (κος Γ.Βλάχος), Όμιλος ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ (κος Α.Βουκλαρής), ABC KINITRON Hyalouron (κος Ι.Ιωαννίδης), Εκπαιδευτικός Οργανισμός EUROSUCCESS (κος Δ.Τζήκας) και οι υποστηρικτές από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του τμήματος χάντμπολ, ο Παιδικός Σταθμός ΔΡΟΣΟΣΤΑΛΙΔΕΣ (κα Ε.Πιπέρη) και οι μελισσοπαραγωγοί «ΜΕΛΙΜΑ» (κ.κ. Μ. Λουκάτος και Φ. Αλεξίου).

Κορυφαία στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η απονομή αναμνηστικών στις αθλήτριες του Α.Ο Άνοιξης Χάντμπολ Κατερίνα Γκιουρέ, Βασιλιάννα Βουκλαρή και Πηνελόπη Μπακοπούλου, ως επιβράβευση για την πρόσκλησή τους στα Κλιμάκια Εθνικής Ελλάδας στην κατηγορία τους το 2015. Παράλληλα ο Α.Ο Άνοιξης απένειμε συμβολικό δώρο στις αθλήτριες της κατηγορίας Παγκορασίδων Α΄, Κατερίνα Γκιουρέ, Αγγελιάννα Ιωαννίδου, Ισαβέλλα Λουκάτου και Χαρά Σταυρίδου, για το αριστείο που παρέλαβαν τη χρονιά που πέρασε, για τις μαθητικές τους επιδόσεις στο σχολείο.

Το ενδιαφέρον των προσκαλεσμένων προκάλεσε η ένθετη παρουσίαση της ψυχολόγου κας Σύλειας Δημουλή από το Κέντρο Μάθησης & Εξέλιξης (Καραολή & Δημητρίου 1, Αγιος Στέφανος), με θέμα «Τι θέλουν τα παιδιά αθλητές», ενώ η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη λαχειοφόρο αγορά και τα δώρα προς όλους τους μικρούς αθλητές.

Ευγενικοί χορηγοί της εκδήλωσης της κοπής πίτας του Α.Ο Άνοιξης ήταν ο Φούρνος «ΚΑΡΡΑΣ» και το Σούπερ Μάρκετ «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ». Την επιμέλεια του μπουφέ και των εδεσμάτων που προσφέρθηκαν, είχαν οι μητέρες των μικρών αθλητών.