logo


Ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ που είχε διατάξει ο Δήμος για τη φωτιά στα γραφεία των Σχολικών Επιτροπών στην Άνοιξη, τον περυσινό Απρίλιο, και με βάση το πόρισμά της θα πραγματοποιηθεί έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση της Σχ. Επιτροπής Α’Βάθμιας Εκπαίδευσης, την ημέρα της πανελλαδικής απεργίας, Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, στις 6 το βράδυ, ώστε- μεταξύ άλλων- να αποφασισθεί η άσκηση μήνυσης κατά αγνώστων, καθώς και η επίδοση εξωδίκου στην πρώην Πρόεδρο της Επιτροπής Λ. Μήλα.

Αναλυτικά η Ημερήσια Διάταξη έχει ως εξής:

Θέμα 1: Υποβολή μηνυτήριας αναφοράς κατά αγνώστων στον εισαγγελέα σχετικά με την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την 11-4-2015 στα γραφεία των σχολικών επιτροπών στην οδό Κανάρη 3 ΔΕ Άνοιξης Δήμου Διονύσου
Θέμα 2: Επίδοση εξωδίκου προς την κα Μήλα Λαμπρινή, πρώην Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Διονύσου, προκειμένου να παράσχει έγγραφες εξηγήσεις αναφορικά με τις διαπιστώσεις που αναφέρονται στην 270/2015 εισήγηση Προέδρου τής με ΑΠ 261/21-4-2015 Πρόσκλησης της 5ης/2015 συνεδρίασης.
Θέμα 3: Επιστροφή εγγυητικής σύμφωνα με το αίτημα της εταιρείας «FMS FACILITY MANAGEMENT SERVICES A.E.» ΑΠ 52/2016.
Θέμα 4: Αίτημα Διευθυντή 2ου Δημοτικού Σχολείου Κρυονερίου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων για την ανάγκη τοποθέτησης αντιολισθητικού τάπητα σύμφωνα με το αίτημα ΑΠ 1029/2015.