logo


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες ασφαλτόστρωσης και επιδιόρθωσης δρόμων σε όλο το Δήμο Διονύσου. Συγκεκριμένα αυτή τη χρονική περίοδο πραγματοποιούνται εργασίες στη Δημοτική Ενότητα του Αγίου Στεφάνου και στους δρόμους Ηρώων Πολυτεχνείου, Πλατείας Ομονοίας, Κοιμήσεως Θεοτόκου, Κονίτσης, Κ. Παλαμά, Σαρανταπόρου, Καραολή και Δημητρίου, Σπετσών, Δημοκρατίας και Χρυσ. Σμύρνης.

0001

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι ασφαλτοστρώσεις στη Δημοτική Ενότητα Διονύσου και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν ασφαλτοστρώσεις και στις άλλες Δημοτικές Ενότητες.

002-4

Σε δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών, Χωροταξίας &
Πολεοδομίας κ. Ευάγγελος Λυρούδιας ανέφερε: «Yπάρχουν εκτεταμένες ανάγκες επιδιόρθωσης του οδικού δικτύου σε όλο το Δήμο Διονύσου και για το λόγο αυτό έχει δρομολογηθεί σειρά έργων ασφαλτόστρωσης, ώστε σε εύλογο χρονικό διάστημα το οδικό δίκτυο όλου του Δήμου να είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο. Η συγκεκριμένη εργολαβία προϋπολογισμού 660.00 ευρώ είναι σε εξέλιξη ενώ ήδη έχει δημοπρατηθεί νέα εργολαβία επιδιορθώσεων οδοποιίας και ασφαλτοστρώσεων ίσης αξίας, προκειμένου να υπάρχει δυνατότητα επισκευής και αποκατάστασης του οδικού δικτύου καθ’ όλο το έτος. Επιπλέον, επισημαίνεται ότι και η Υπηρεσία Περιβάλλοντος έχει προμηθευθεί ικανή ποσότητα ασφαλτικού υλικού 700 τόνων, την οποία διαθέτει απευθείας στις Δημοτικές Ενότητες, ώστε τα συνεργεία του Δήμου να πραγματοποιούν άμεσα τις κατεπείγουσες επεμβάσεις επιδιόρθωσης σε λακκούβες και καθιζήσεις».

06-2