logo


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

* Κοινωνικά θέματα
-Ο Πολιτιστικός Οργανισμός »ΘΕΑΣΙΣ» ξεκινάει την λειτουργία κοινωνικής υπηρεσίας, με υπεύθυνη, συντονίστρια την Κλαούντια Γεωργίου, κοινωνική λειτουργό.
Επίσης στόχος μας είναι να μπορέσουμε να προσφέρουμε υπηρεσίες στους συμπολίτες μας, ειδικά στις πιο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.
Για αρχή έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις για άμεση συνεργασία με τον Σύλλογο Τριτέκνων Δήμου Διονύσου

* Περιβαλλοντικά προγράμματα
Υπεύθυνη Βάσια Ασήμογλου περιβαλλοντολόγος (στα πλαίσια της πρακτικής της άσκησης),
υπάρχουν συζητήσεις για άμεση συνεργασία και στήριξη της περιβαλλοντικής οργάνωσης »Πευκίτες»

* Άμεση συνεργασία και φιλοξενία της ομάδας Διονυσίστας

* Άμεση συνεργασία και φιλοξενία της φιλοζωικής ομάδας Διονύσου

Επίσης σύλλογοι και φορείς της περιοχής μας που θα θέλανε να συμμετέχουν στο πρόγραμμα κοινωνικής υπηρεσίας ή σε περιβαλλοντικά προγράμματα, ή άτομα μεμονωμένα να επικοινωνήσουν μαζί μας (στο τηλ. 6948852183)

Χορηγοί που θα θέλανε να προσφέρουν, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτοι και πραγματικά κάθε βοήθεια είναι πολύ σημαντική για εμάς!!!

Επίσης για οποιονδήποτε που επιθυμεί να συνεισφέρει σε γραμματειακή υποστήριξη στο πρόγραμμα κοινωνική υπηρεσία ή σε περιβαλλοντικά προγράμματα, για λίγες ώρες την εβδομάδα και λίγες ώρες απασχόλησης, και δυνατότητα και από το σπίτι βοήθειας, παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στο τηλ.6948852183 για 4 μήνες απασχόληση. Θα γραφτεί και σαν εργασιακή προϋπηρεσία και θα προσπαθήσουμε να του εξασφαλίσουμε και κάποια αμοιβή, αν βρεθούν οι κατάλληλοι πόροι και υπάρξει το ανάλογο ενδιαφέρον